BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜç ülkenin Katarlılara tanıdığı süre doldu----

Üç ülkenin Katarlılara tanıdığı süre doldu

Üç ülkenin Katarlılara tanıdığı süre doldu
19 Haziran 2017 - 08:59 www.finansgundem.com

Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn'in, Katar'daki vatandaşlarına geri dönmeleri ve kendi topraklarında yaşayan Katarlılara ülkelerini terk etmeleri için tanıdığı süre sona erdi.

Suudi Arabistan, BAE ve Bahreyn’in, 5 Haziran’da Katar’la tüm diplomatik ilişkilerini kestiklerini duyurması, bu ülkedeki vatandaşlarına geri dönmeleri için çağrı yapması ve kendi topraklarındaki Katarlılara da ülkelerini terk etmeleri için tanıdığı 14 günlük süre, bu ülkelerin yerel saatiyle 24.00’te son buldu.

Bu üç ülkenin vatandaşı olup ülkelerine dönenler ile bu ülkelerde yaşayıp da Katar’a dönenlerin sayısı tam olarak bilinmiyor. Bununla birlikte Katar’daki İnsan Hakları Ulusal Komitesi, daha önce yayımladığı raporda, Katar’da bu ülkelerin vatandaşı olan 11 bin 387 kişinin bulunduğunu, bu ülkelerde ise bin 927 Katarlının olduğunu açıklamıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)