BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkÜç ülke, tek odak, dünya başarısı----

Üç ülke, tek odak, dünya başarısı

Üç ülke, tek odak, dünya başarısı
20 Eylül 2017 - 15:55 www.finansgundem.com

PASHA Bank, ArTriangle temalı 2016 faaliyet raporu ile sınırları aştı, dünya birincisi oldu

PASHA Bank 2016 Faaliyet Raporu, finansalları sanatla buluşturdu, bu alanın Oscar’ı kabul edilen yarışmada kategoriler üstü büyük ödüle layık görüldü.

Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan’ın dahil olduğu üçgende kurumsal ve ticari müşterilerine sürdürülebilir bankacılık hizmeti veren PASHA Bank, ülkelerarası sinerji hedefini, 2016’da ArTriangle ‘Şehir Hikayeleri’ Fotoğraf Sergisi ile pekiştirmişti.

PASHA Bank 2016 Faaliyet Raporu, üç ülke arasındaki finansal bağları, kültürel ve sanatsal açıdan zenginleştirme amacı taşıyan, ArTriangle ‘Şehir Hikayeleri’ fotoğraflarından derlendi. Artbook konseptiyle tasarlanan Rapor, ABD’nin New York kentinde bulunan ve tüm dünyada yatırımcı ilişkileri profesyonelleri tarafından faaliyet raporlarının Oscar’ı sayılan ARC Awards’ta; Dünya Birincilik ödülüne layık görülürken, bir Altın Ödül, iki de Onur Ödülü olmak üzere toplam dört ödül aldı.

ArTriangle TEMASI ile SINIRLAR ÖTESİ BAŞARI

Rapor’da Başarılı Fotoğraf Sanatçısı Mustafa Seven’in kadrajından kareler ve Banka’nın finansalları bir araya geldi. Bakü, İstanbul ve Tiflis’in hayat dolu insanları, hiç yaşlanmayan sokakları ve köklü değerleri Seven’in karelerinde hayat buldu. ArTriangle, modern yaşamın hızı ve dinamizmine ayak uyduran tarihi ve kültürel mirasa derinlemesine bir bakış, geçmişten geleceğe uzanan kültürlerarası bağları güçlendiren özel bir çalışma olarak hayata geçirilmişti.

Finar Kurumsal tarafından tasarlanan rapor, bu yıl 31.si düzenlenen ARC Awards’ta, 33 ülkeden toplam 1.987 başvuru arasında değerlendirildi. Bağımsız uzmanlardan oluşan uluslararası jüri, PASHA Bank 2016 Faaliyet Raporu’nu gerek tema gerek görsel yaklaşım açısından inceledi.
Ayrıca PASHA Bank, yarışmada ilk kez bu yıl açılan “En İyi Fotoğraf” kategorisinin ilk Dünya Birincilik ödülünü alarak, yarışmanın tarihinde ilk kez açılan bir kategoride Dünya Birinciliğini alan kurum olarak tarihe geçti.

Sofistike ve etkileyici duruşuyla hafızalardan silinmeyecek izler bırakan Rapor’un sanatsal bir bakış açısıyla tasarlanması pek çok ödülü de beraberinde getirdi. PASHA Bank, “En İyi Fotoğraf” kategorisinde “Dünya Birincilik Ödülü”ne, “Fotoğrafçılık” kategorisinde “Altın Ödül”e, “Geleneksel Olmayan Faaliyet Raporu” ve “İç Dizayn” kategorilerinde ise “Onur Ödülü”ne layık görüldü.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)