BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye'ye Almanya'dan bir destek daha! Kayıtsız kalamayız----

Türkiye'ye Almanya'dan bir destek daha! Kayıtsız kalamayız

Türkiye'ye Almanya'dan bir destek daha! Kayıtsız kalamayız
20 Ağustos 2018 - 05:56 www.finansgundem.com

Başbakan Merkel'in ardından Almanya'dan Türkiye'ye bir destek açıklaması da iktidar ortağı SPD'nin Genel Başkanı Nahles'ten geldi

Almanya Başbakanı Angela Merkel’den sonra iktidar ortağı ve ülkenin ikinci büyük partisi olan Sosyal Demokrat Parti (SPD) Genel Başkanı Andrea Nahles de Türkiye’nin ve istikrarının Almanya için önemli olduğunu söyledi.

Funke Medya Grubu’na konuşan Nahles, Almanya’nın Türkiye’nin ihtiyacı olması durumunda ekonomik olarak yardım etmesi gerektiğini de kaydetti. Nahles “Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaşanan siyasi çatışmalardan bağımsız olarak Almanya’nın Türkiye’ye yardım etmesi gereken bir durum söz konusu olabilir. Türkiye bizim kayıtsız kalamayacağımız bir NATO üyesi ülke. İstikrarlı bir Türkiye hepimizin çıkarınadır” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 28-29 Eylül tarihlerinde Almanya’ya yapacağı ziyaretin doğru olduğunu da söyleyen Nahles, “Almanya, Türkiye ile her seviyede görüşmeli. Benim Almanya Başbakanı’ndan beklentim görüşmede her konunun ele alınması yönünde. Türkiye’de tutulan ve cezaevinde bulunan Alman vatandaşlarının durumu dahil” diye konuştu. (Hürriyet / Ali Varlı)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)