BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye'den İsrail'e ikinci hamle----

Türkiye'den İsrail'e ikinci hamle

Türkiye'den İsrail'e ikinci hamle
16 Mayıs 2018 - 12:15 www.finansgundem.com

Türkiye, İsrail'in Ankara Büyükelçisi'nden sonra İstanbul Başkonsolosu'nun bir süreliğine ülkeden ayrılmasını istedi

İsrail'in Filistin'de 62 kişiyi öldürmesine Türkiye'nin tepkisi sürüyor. İsrail Büyükelçisi'nin bir süreliğine ülkesine dönmesini isteyen Ankara, aynı talebi bugün İstanbul Başkonsolosu Yosef Levi Sfari'ye iletti.

Türkiye'nin Filistin nezdindeki Kudüs Başkonsolosu Büyükelçi Gürcan Türkoğlu dün İsrail Dışişleri Bakanlığı'na çağrılmış ve bir süreliğine Türkiye’ye dönmesi istenmişti.

ABD'nin büyükelçiliğini Tel Aviv'den Kudüs'e taşıma kararından sonra İsrail askerlerinin Filistinlilere açtığı ateşte 62 kişi hayatını kaybetti, 3 binden fazla kişi yaralandı.

Bunun üzerine Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçisi Kemal Ökem ile Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç'ı istişareler için Türkiye'ye çağırdı. Dışişleri Bakanlığı ayrıca İsrail'in Ankara Büyükelçisi Eitan Naeh'in bir süre ülkesine dönmesinin uygun olacağını kendisine bildirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)