BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye'deki elçilikleri kapattıran istihbarat!----

Türkiye'deki elçilikleri kapattıran istihbarat!

Türkiye'deki elçilikleri kapattıran istihbarat!
17 Eylül 2016 - 07:08 www.finansgundem.com

Terör örgütü IŞİD’in Almanya ve İngiltere’nin Türkiye’deki temsilciliklerine yönelik eylem hazırlığında olduğu istihbaratına ilişkin detaylar ortaya çıktı

İstihbarata göre IŞİD’in 13 ve 17 Eylül tarihlerinde bu noktalara bombalı eylem yapacağı bilgisine ulaşıldı. IŞİD’in eylemi yapacak teröristlerini Türkiye’ye gönderdiği kaydedildi. İstihbarat bilgisi her iki ülkenin büyükelçilikleri ve temsilcilikleri ile de paylaşıldı.

Ayrıca her iki büyükelçilikte güvenlik önlemleri artırıldı. Türkiye genelindeki tüm güvenlik birimleri de IŞİD saldırısı noktasında ‘acil’ koduyla uyarıldı.

ANKARA’DA 3 IRAKLI

Bu kapsamda yürütülen çalışmalarda Ankara’da Irak uyruklu 3 kişi gözaltına alındı. Irak uyruklu 3 kişinin IŞİD ile bağlantıları tespit edilirken, elçiliklere yönelik eylemi yapacak isimler olup olmadığı tespit edilemedi. Almanya ve İngiltere, Türkiye’deki temsilciliklerini geçici kapatmıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)