BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporServet'e komik ücret----

Servet'e komik ücret

Servet'e komik ücret
03 Ocak 2012 - 11:54 www.finansgundem.com

Galatasaray, Servet ile sözleşme uzatmak için masaya oturdu ancak Servet kendisine önerilen rakamı duyunca kulaklarına inanamadı

Sarı-kırmızılı yönetim, milli oyuncunun ücretinde yüzde 60 indirime gitti; bu durum Servet'i memnun etmedi.
Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Servet Çetin ile mukavelesini uzatmak için masaya oturdu ancak bu görüşmede anlaşma sağlanamadı. Sebebi ise maddi anlaşmazlık... Sarı-kırmızılı yönetim, 2 milyon euro garanti olmak üzere maç başına da 10 bin euro alan milli futbolcuya 800 bin euro garanti ve 15 bin euro maç başı ücreti teklif etti. Yönetim ile pazarlık masasında olan Servet Çetin, bu rakamı duyunca kulaklarına inanamadı. Kendisine sunulan teklifi 'Komik' olarak değerlendiren tecrübeli oyuncunun, "Bu rakama imza atmam sözkonusu bile olamaz. Ücretimde indirim olsa dahi ben en azından 1.6 milyon euro civarında bir rakam bekliyordum. Bu rakama çok zor. Bu düşündüğüm fiyatın yarısı" diyerek masadan kalktığı öğrenildi. 31 yaşındaki oyuncunun bu tavrı sonrası ileriki bir tarihte tekrar görüşme sözü alan taraflar ilk toplantıdan anlaşamadan ayrıldı.
Formayı Semih Kaya'ya kaptırdı
Bu sezon sarı-kırmızılı takımda fazla forma şansı bulamayan Servet, yine bu rakamdan daha fazlasını hak ettiğini kaydetti. Sadece 7 karşılaşmada görev yapan milli stoper, bu karşılaşmalarda toplam 299 dakika sahada kaldı. Bu karşılaşmaların sadec 3'ünde ilk 11'de sahada kalan Servet, 1 de kırmızı kart gördü. Sarı-kırmızılı takımda 5. sezonunu geçiren Servet Çetin, eski günlerinden çok uzak. Geçen sezon ligde 31 maçta (Tamamında ilk 11'de başladı) görev yapan milli futbolcu, 2009-2010 sezonunda 24, 2008-2009'da 20, 2007-2008'de 33 karşılaşmada yer almıştı. Bu yıl geçen sezonların performansına erişemeyen Servet'in formaya hasret kalmasında en büyük etken kuşkusuz genç Semih Kaya... 9. haftadaki Kayserispor maçıyla formayı alan Semih, geride kalan 8 maçın 6'sında ilk 11'de sahaya çıktı.
Sözleşmesine ince ayar
G.Saray yönetimi, Servet'in yeni sözleşmesindeki şartları belirlerken bu sezon formayı kaptırdığı genç Semih Kaya'nın sözleşmesini baz aldı. Semih Kaya, sarı-kırmızılı takımdan yıllık 355 bin TL alıyor. Semih'in ücreti bir sonraki yıl 450 bin TL oluyor. Sonraki yıllar bu ücret 530, 600 ve 660 bin TL şeklinde artarak devam ediyor.
Tim Cahill G.Saray'ı takip ediyor
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'ın yıldız futbolcusu Tim Cahill'in Twitter'dan Galatasaray Kulübü'nün resmi hesabını takibe alması sosyal medyayı ayağa kaldırdı. 2004-05 sezonundan beri Everton forması giyen 32 yaşındaki futbolcu, yeni yılın ilk dakikalarında takip ettikleri listesine Galatasaray Kulübü'nü ekledi. Avustralyalı yıldızın bu hareketini gören sarı-kırmızılı taraftarlar, Cahill'in G.Saray'a transfer olacağını twitter iletilerine yazdı. Bir anda twitterda "Tim Cahill, G.Saray'a geliyor" söylentileri çoğaldı. Ofansif orta saha mevkiinde oynayan Cahill'in 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)