BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTürkiye Finans'ta şok istifa----

Türkiye Finans'ta şok istifa

Türkiye Finans'ta şok istifa
27 Haziran 2016 - 17:01 www.finansgundem.com

Türkiye Finans Genel Müdürü Osman Çelik görevinden istifa etti

İşte Banka'dan KAP'a yapılan o açıklama;

Bankamızda Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak görev yapan Sayın Osman Çelik, 27 Haziran 2016 tarihi itibariyle istifa etmek suretiyle görevlerinden ayrılmış olup, yerine Bankamız Finans ve Strateji'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sayın Abdül Latif Özkaynak vekâleten görevlendirilmiştir.

Abdül Latif Özkaynak Kimdir?

1960 yılında Antalya’da doğdu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu. Çalışma hayatına Egebank’ta başlayan Özkaynak, 1985/1998 yıllarında Egebank Muhasebe, Bütçeleme ve Finansal Kontrol Departmanı’nda çeşitli pozisyonlarda görev aldı. 1998 yılında Anadolu Finans Kurumu’nda Mali İşler Grup Müdürü olarak göreve başlayan Özkaynak Family Finans ve Anadolu Finans’ın birleşme süreci ile Banka’nın çoğunluk hisselerinin NCB’ye satış sürecinde aktif rol aldı. Türkiye Finans Katılım Bankasında Muhasebe ve Bütçe Mali Kontrol Departmanı’nda Müdürlük görevini yürüten Özkaynak, Ağustos 2011 tarihi itibarıyla Finans'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlendi. Halen Finans ve Strateji'den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdürmektedir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)