BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiTürkiye ekonomisi iyi durumda!----

Türkiye ekonomisi iyi durumda!

Türkiye ekonomisi iyi durumda!
09 Aralık 2016 - 15:54 www.finansgundem.com

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci felaket senaryolarına rağmen Türkiye ekonomisinin iyi durumda olduğunu belirtti. 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, ilk olarak Sarayköy İlçesi'nde bulunan Akça Holding'e ait Menderes Tekstil'in kurduğu Ar-Ge Merkezi'nin açılışını yaptı.

Türkiye'nin daha iyi olması için gece gündüz çalıştıklarını belirten Zeybekci, bazı çevrelerin Türkiye'nin kötü gitmesi, kriz çıkması için çaba harcadığını savunarak, 'Zamanında başlayan o kukla oynatıcılarının bölücü terör örgütü vasıtasıyla yapmaya çalıştıklarını 15 Temmuz'da bu ihanet çetesiyle yapmaya çalıştılar. Çünkü Türkiye artık durdurulamıyor. Türkiye 2013 yılında IMF'ye bütün borçlarını ödedi, faizleri 4.6'ya getirdi, enflasyonu 5'lere yakın noktaya getirdi. İki nükleer santralini yapmaya başladı, Kanal İstanbul'u başlatmaya, dünyanın en büyük havaalanını yapmaya başladı. Milli gelirini 2 bin dolardan 10 bin dolara getirdi, dünyanın 17-18. büyük ekonomisi oldu. Avrupa'nın 7. büyük ekonomisi oldu, onun üzerine Gezi olayları diye başlattılar, tutmadı 17- 25 aralık diye devam ettiler, tutmadı en son denemelerini 15 Temmuz'da yaptılar. 15 Temmuz'da bu millet bir demokrasi zaferi ve devrimi ile bunları burunları üzerine çaktı. Olmadı şimdi o kukla oynatıcıları ellerindeki kuklalarıyla Türkiye'ye ekonomik operasyon düzenlemeye çalışıyor. Şundan emin olun ki dünyanın 18. büyük ekonomisi olan, Avrupa'nın 7. büyük ekonomisi olan Türkiye, Allahın izniyle illa dünyanın en büyük 10 büyük ekonomisinden, Avrupa'nın 3. büyük ekonomisinden biri mutlaka olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın' dedi. 15 Temmuz'un ardından Türk ekonomisinin çok büyük bir stres testinden geçtiğini ve başarıyla bu testi atlattığını öne süren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türk ekonomisinin sağlam olduğunu vurguladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)