BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye acilen topraklarımızı terk etsin----

Türkiye acilen topraklarımızı terk etsin

Türkiye acilen topraklarımızı terk etsin
24 Eylül 2016 - 20:09 www.finansgundem.com

Suriye Dışişleri Bakanı, Türkiye'nin acilen Suriye topraklarından çıkması gerektiğini söyledi.

Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim, New York'daki BM Genel Kurul Toplantılarında Türkiye'nin Suriye'de düzenlediği Fırat Kalkanı Operasyonu'nun sınır Suriye'nin toprak bütünlüğüne yapılan bir tecavüz olduğunu söyleyerek Türkiye'nin acilen Suriye topraklarından çıkması gerektiğini söyledi.

Mualllim, Şam Yönetimi'nin Cenevre'de imzalanan ateşkes anlaşması ve göz barış görüşmelerine bağlılığını yineleyerek BM gözetiminde tüm yükümlülüklere uyulacağını bir kez daha taahhüt etti.

'DEYR EZ ZOR SALDIRISI, ABD-IŞİD GİZLİ ORTAKLIĞI'

Dışişleri bakanı ayrıca ABD'nin başını çektiği uluslararası koalisyonun Deyr Ez Zor'daki Suriye ordusu askerlerini vurmasının da ABD ile IŞİD arasıdaki gizli bir işbirliğinin göstergelerinden biri olduğunu ifade etti. Velid Muallim, Suriye'nin terörle mücadelede gösterdiği yüksek çaba ve gayretler ile başarıya ulaşma azminin hiç olmadığı kadar yüksek olduğunun da altını çizdi.

'TERÖRLE SAVAŞTA STRATEJİK ORTAK ŞAM'DIR'

Muallim, Suriye'de terörizmle savaşta stratejik ortak olarak muhatap seçilmesi gereken aktörün Şam Yönetimi olduğunu vurguladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)