BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürk ve ABD heyetleri Ankara'da bir araya geldi----

Türk ve ABD heyetleri Ankara'da bir araya geldi

Türk ve ABD heyetleri Ankara'da bir araya geldi
21 Mart 2018 - 20:19 www.finansgundem.com

Türkiye ve ABD heyetleri, kara para aklama ve terörizmin finansmanıyla mücadele konularında bugün Ankara'da çalışma toplantısı düzenlendi

Türkiye ve ABD heyetleri, kara para aklama ve terörizmin finansmanıyla mücadele konusunda çalışma toplantısı yaptı. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Türkiye ve ABD'nin ilgili kurumlarının temsilcilerinden oluşan heyetler arasında Ankara'da çalışma toplantısı düzenlendi.

Terörizmle etkin mücadelenin temel unsurlarından birinin finansman kaynaklarının engellenmesi olduğuna dikkati çeken kaynaklar, çalışma toplantısında kara para aklama ve terörizmin finansmanıyla mücadele rejiminin güçlendirilmesi, başta DEAŞ ve PKK olmak üzere terör örgütlerinin finansman kaynaklarıyla mücadelenin geliştirilmesi konularında fikir alışverişinde bulunulduğunu kaydetti.

Toplantıda ABD heyetine ABD Hazine Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Marshall Billingslea ile ABD'nin Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Philip Kosnett'in, Türkiye heyetine ise Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Büyükelçi Kaan Esener ile MASAK Başkanı Osman Dereli'nin eş başkanlık ettiği bildirildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)