BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürk iş adamlarına Moskova'da büyük şok----

Türk iş adamlarına Moskova'da büyük şok

Türk iş adamlarına Moskova'da büyük şok
28 Mayıs 2017 - 18:19 www.finansgundem.com

Rusya'da yarın başlayacak olan uluslar arası moda ve deri fuarına Türkiye’den giden firmaların 10 saate yakın bir süredir gümrükte bekletildiği öğrenildi.

Rusya’nın başkenti Moskova’da yarın başlayacak olan uluslar arası moda ve deri fuarına Türkiye’den giden firmaların 10 saate yakın bir süredir gümrükte bekletildiği öğrenildi. Türkiye Deri Vakfı Başkanı Kıyasettin Temuçin “Belli ki gelmemizi istemiyorlar. Başka ülkelerden gelen firmalar 5 dakika içinde geçiyor. Bizim ürünler saatlerce aranıyor. Buradan yarın sabaha kadar çıkmamız zor görünüyor” dedi.

Moskova’da yarın kapılarını açacak fuar Türkiye deri sektörünün de yıl boyunca beklediği etkinliklerden biri. Türkiye firmaları bir yıl boyunca hazırladıkları koleksiyonları yarınki fuarda sergilemeyi planlıyor.

Fuara katılmak üzere Türkiye’den giden 60 firmanın yetkilisi dünden beri Moskova’ya girmek için bekliyor.

Anılan isimler arasında yer alan Türkiye Deri Vakfı Başkanı Kıyasettin Temuçin, “2015 yılındaki uçak faciası sonrası iki yıl bu fuara biz katılmamıştık. Bu yıl yeniden katılma kararı aldık. Dün bir grup geldi ikinci grup da bugün Moskova’ya geldi. Ancak, tüm mallar tek tek açılıp bakılıyor. Biz getirdiğimiz ürünlerin görsellerini zaten elektronik ortamda da bulunduruyoruz; bunlara bakılsa 5-10 dakika içinde iş çözülür.

Ancak tüm valizler tek tek açılıyor. Bu da her bir firmanın işinin saatler sürmesi demek. Başka ülke yetkilileri de geliyor ve onlar 5 dakika içinde geçiyor. Belli ki, gelmemizi istemiyorlar. Yoksa bu durumun başka bir izahı olamaz. Fuar yarı açılıyor. Bizim buradan çıkmamız yarın sabahı bulur. Saatlerdir bekliyoruz tam bir eziyet” bu yaşadığımız dedi.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ŞAHİN28 Mayıs 2017 22:40

    NORMAL NORMAL.. RÜTÜN KONTUROLLAR. HATA BIZLERDE. ÖĞRENECEZ.. RUSYA TÜRKİYE ARASI BAVUL TİÇARETİ YAPAN RUSLAR ZAMANINDA HİÇBİR ZAMAN RÜTÜN KONTUROLLERİ YAPILMA DI..NEDEN=DOLAR AŞKINA YABANCIYA SAYGI...ÇÜNKİ TİÇARİ ŞARTNAME UYGULADILAR..RUSYA TÜRKİYE İNŞAAT SEKTÖRÜ VE İŞLEVLERİNE DAYALI

  • ŞAHİN28 Mayıs 2017 22:08

    YALANSA YALAN DEĞİN.GÖREVİNİ YAPAN MEMURA SAYGI....TEK FARKLA.KİŞİYE DEĞİL ÜLKESİNE ÇALIŞAN MEMURA

  • ŞAHİN28 Mayıs 2017 22:07

    TÜRKİYEDE GÜMRÜK ÇALIŞANLARIDA GÖREVLERİNİ YERİNE GETİRİYOR.ÇAY KAHVE SERVİSİ.TAM TAKIR.

  • ŞAHİN28 Mayıs 2017 22:07

    NE ANLADIK.DIŞ ÜLKELERİN GÜMRÜK ÇALIŞANLARININ MESLEĞİNE VE ÜLKESİNE VERDİĞİ DEĞERİ.GÖREVLERİNİ YAPIYORLAR..

  • ŞAHİN28 Mayıs 2017 21:47

    YAA.BU İŞLER BÖYLE RUSYAYI DAHİ TAM OLARAK ANALİZ EDEMEMİŞ SİYASİ EKONOMİK TİÇARİ İLİŞKİLERİN SONUÇLARI