BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTürk davetliler için özel uçak kaldırılacak----

Türk davetliler için özel uçak kaldırılacak

Türk davetliler için özel uçak kaldırılacak
20 Şubat 2017 - 11:18 www.finansgundem.com

2003 Türkiye Güzeli Gamze Karaman ile işadamı Nedim Keçeli, düğünlerini Venedik'te gerçekleştirecek. Türkiye'den davet edilen 250 kişi için ise özel uçak kaldırılacak

2003 Türkiye Güzeli Gamze Karaman ile işadamı Nedim Keçeli'nin dört yıllık ilişkilerini resmiyete döküyorlar.
Mayıs ayında vuslata ermek isteyen, yer konusunda Bodrum ile Venedik arasında gelip giden aşıklar, sonunda izdivaçlarının kesin tarihini de, yerini de belirledi.

5 MAYIS'TA BAŞLAYIP 7 MAYIS'TA BİTECEK

Mutlulukları dillerden düşmeyen çift, 6 Mayıs'ta Venedik'teki Türk adasının üzerindeki San Clemente Palace Kempinski'de vuslata erecek.

Gamze Karaman ile Nedim Keçeli, mutluluklarına şahitlik etmeleri için İstanbul'dan yaklaşık 250 kişiyi davet etmiş. Konukları için 5 Mayıs'ta özel uçak kaldıracak olan çift, akşamında da otelde bir parti verecekmiş.

Cumartesi günü dillere destan bir düğün töreni ile vuslata ermek için şimdiden hazırlıkları başlatan çift, düğünün ertesinde de misafirlerine bir brunch daveti verip öğlenden sonra da İstanbul'a uğurlayacakmış.
İlk evliliğini eski Fenerbahçe Başkanı Ali Şen'in kızı Suzan Şen ile yapan ve bu evliliğinden Melisa adında boyunca bir kızı olan Nedim Keçeli ile Gamze Karaman umarım bir ömür mutlu olur. (Bülent Cankurt / Sabah)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)