BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTürk bayrağını öpen Leonidis görevinden alındı----

Türk bayrağını öpen Leonidis görevinden alındı

Türk bayrağını öpen Leonidis görevinden alındı
23 Ocak 2018 - 12:30 www.finansgundem.com

Yunanistan Halter Federasyonu, Naim Süleymanoğlu'nun cenazesine katılan ve tabutunu öpen Valerios Leonidis'i görevden aldı. Bu karar ülkede tartışma yarattı.

Yunanistan Halter Milli Takımı'nda antrenör olarak çalışan Yunan halterinin önemli ismi Valerios Leonidis, Naim Süleymanoğlu'nun cenazesindeki görüntüleriyle gündeme gelmiş, hakkında cenazeye katıldığı gerekçesiyle soruşturma açıldığı iddia edilmişti.

Atina Haber Ajansı'nın haberine göre Leonidis, dün alınan karar sonrası ülkesinde işinden oldu.

RÜTBE DÜŞÜRDÜLER

Yunanistan halterinin rüya takımı denilen 1990'lardaki ekipte kendisinin takım arkadaşı olan ve şu an halter federasyonu başkanlığı yapan Pyrros Dimas, Leonidis'in işine son veren isim oldu. Görevine son verildiği kendisine e-mail yoluyla bildirilen Valerios Leonidis'e rütbe düşürme yapıldı ve kendisi gelişim departmanında görevlendirildi.

KARDEŞİNİ GÖREVE GETİRDİ

Kararın ülkede şaşkınlık yarattığı, Komşu'da konuyla ilgili yapılan yorumlarda Leonidis'in görevine son verilmesinin mantıklı bir gerekçesi bulunmadığı belirtildi. Yerine görev getirilen isimler de tartışma yarattı. 90'larda dopingle ilgili bazı itirafları olay olan Christos Konstantinidis, Leonidis'in pozisyonuna atanırken, başkan Dimas yardımcı antrenörlüğe de kardeşini getirdi.

SORUŞTURMA AÇILDIĞI İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

Valerios Leonidis'in, kasım ayında hayatını kaybeden Naim Süleymanoğlu'nun cenazesine gelmesi hem Türkiye'de hem Yunanistan'da geniş yankı uyandırmıştı. Cenaze için Türkiye'nin yolunu tutan ve Naim'in tabutunu öpen efsane halterciye ülkesine döndükten sonra soruşturma açıldığı yönünde haberler çıkmış, ancak kendisi bunları yalanlamıştı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Görev23 Ocak 2018 15:59

    Yunanistan'lilar gavur ama biz Müslümanlardan daha insaflı baksaniza. Görevden almış sadece, tamamen işten atarak açlığa mahkûm etmemiş en azından..burada 150binden fazla memuru gözünün yaşına bakmadan sorgusu sualsiz suçsuz yere ve savunmasını dahi almadan işten atanlara da Müslüman deniliyor maalesef.