BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTürk bankacılık sektörü Asyalı yatırımcılarla buluştu----

Türk bankacılık sektörü Asyalı yatırımcılarla buluştu

Türk bankacılık sektörü Asyalı yatırımcılarla buluştu
25 Mayıs 2018 - 15:15 www.finansgundem.com

Türkiye odaklı olarak düzenlenen ilk Mizuho Finansal Grubu Konferansı Hong Kong’da gerçekleştirildi

Mizuho Bank Orta Doğu ve Türkiye’den sorumlu Kurumsal ve Finansal sektör yöneticisi Neil Jones yaptığı açıklamada Türkiye’nin Mizuho için çok önemli bir pazar olduğunu vurgularken, Türk Bankacılık sektörü ve Hazine Müsteşarlığı ile kurulan güçlü ilişkiden memnuniyetlerini dile getirdi.
Asyalı yatırımcılar ile olan kuvvetli bağları sayesinde Mizuho'nun Türkiye pazarı ve Asyalı yatırımcıların arasında bir köprü görevi görmeyi hedeflediğini açıklayan Jones, ilişkilerin kuvvetlendirilmesi, uzun soluklu hale getirilmesi amacıyla bu organizasyonu her yıl yapılan bir konferans haline getirmeyi hedeflediklerini ekledi. Konferans’ın gördüğü ilgi ve katılım seviyesinden büyük memnuniyet duyduklarını belirten Jones, yatırımcı Bankalar ile buluşmak üzere organizasyonu Tiran’da tekrarladıklarına değindi.

Konferans’ın Hong Kong ayağında Türkiye Hazine Müsteşarlığı Diş Ekonomik İlişkiler Genel Müdürü Sayın Çağatay Amiri konuşmacı olarak yer aldı.

Organizasyon Türkiye’nin erken Başkanlık Seçimlerine yaklaşıldığı ve S&P’nin son not duyurumunun akabinde gerçekleşirken, hem yatırımcıların sorularına cevap vermek hem de Asyalı Yatırımcılar ve Türkiye Bankacılık Sektörününüm bağını güçlendirme noktasında başarılı oldu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)