BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTuncay Özkan yeniden medya patronu oldu!----

Tuncay Özkan yeniden medya patronu oldu!

Tuncay Özkan yeniden medya patronu oldu!
03 Eylül 2018 - 11:50 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özkan, KRT'nin yüzde 51'ini 1.5 milyon dolara satın aldı. Kanal parti tarafından desteklenecek...

CHP'nin İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan'ın Halk TV'nin yerine yeni bir kanal için CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ikna ettiği, bu konuda CHP'deki genel başkanlık mücadelesini etkileyecek yeni gelişmelerin olduğu öne sürüldü.

Medyatava'nın haberine göre bir aydır KRT ile görüşen Özkan, 1,5 milyon dolara kanalın yüzde 51'ini satın aldı. Yaklaşık 9 milyon liralık bu operasyon ile Tuncay Özkan, Kanaltürk'ün ardından yeniden medya patronu oldu! 

Tuncay Özkan'ın ilk adımı ise yakın çevresinde bulunan bir isim olan Adnan Bulut'u kanalın başına geçirmek oldu. Kanalın aylık bütçesi ise CHP'li belediye başkanlarından sağlanacak. 

Son seçimde Muharrem İnce ve bazı muhalif isimlere yer veren Halk TV kapanma sürecine girerken, doğrudan Tuncay Özkan ve Erdoğan Toprak'a bağlı KRT yayına sokulacak ve kanal parti tarafından desteklenecek. 

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)