BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTuna Ofis’te Çağdaş Sanat projesinin ikinci sergisi açılıyor----

Tuna Ofis’te Çağdaş Sanat projesinin ikinci sergisi açılıyor

Tuna Ofis’te Çağdaş Sanat projesinin ikinci sergisi açılıyor
21 Kasım 2018 - 12:48 www.finansgundem.com

Tuna Ofis’te Çağdaş Sanat projesi sergisi Inez Piso küratörlüğünde gerçekleşiyor

Tuna Ofis’in tasarım ve çağdaş sanatın gelişimine destek vermek amacıyla başlattığı “Tuna Ofis’te Çağdaş Sanat” projesinin ikinci sergisi 23 Kasım’da açılıyor. artnivo.com işbirliğiyle hayata geçirilen sergi “Sit, Stand, Walk!”, Inez Piso küratörlüğünde gerçekleşiyor.

Çalışma alanlarında yer alan objelerin form ve renklerinin ardına saklanmış güç ilişkileri ve alanın tasarımındaki belirlenmiş kelimelerin kullanılışının ardındaki ajanda sergiye yönünü veriyor. Objelerle ayırdığımız ve şekillendirdiğimiz alanlar çalışma, oturma, kalkma ve yürüme biçimlerimizi şartlandırıyor. Bu alanlar, iş hayatında günlük rutinimizi gerçekleştirirken bizim nasıl hareket edeceğimize ve bu alanları nasıl kullanacağımıza müdahale ediyor. Sergi, yaşam alanları tasarlanırken varsayılan hiyerarşi ve cinsiyet rollerini temel alarak, temsil ve kimlik üzerine karmaşık güç ilişkilerinin yer aldığı iş hayatının dış görünüşündeki masumiyeti üzerinde duruyor.

Fatma Çiftçi, Burak Delier, Nejbir Erkol, Okay Özkan ve Belçim Yavuz’un un katıldığı sergide, Tuna Ofis showroom katlarına yerleştirilen video, performans, müdahale, yerleştirme ve sergi süresince farklı zamanlarda düzenlenecek atölye çalışmaları yer alıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)