BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTudor'dan maç sonu istifa sözleri----

Tudor'dan maç sonu istifa sözleri

Tudor'dan maç sonu istifa sözleri
20 Temmuz 2017 - 23:54 www.finansgundem.com

Galatasaray'ın Avrupa'ya veda etmesinin ardından teknik direktör Igor Tudor açıklamalarda bulundu.

İlk maçı deplasmanda 2-0 kaybeden Galatasaray, Östersunds ile sahasında 1-1 berabere kalarak Avrupa'ya erken veda dedi. Maç sonrası Tudor açıklamalarda bulundu.

İşte Tudor'un açıklamalar:

'Çok özür diliyorum, çok üzgün olduğumu belirtiyorum. Futbolcularım da inanılmaz üzgünler, belki kulağa hoş gelmeyebilir ama, futbolcularım sahada her şeyi yaptılar. Futbolcularım ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Yarım saat konuşabilirim ama, hep bahane gibi gelecektir. 1,5-2 ay sonra bu maç oynansa, kesinlikle farklı olurdu. Geri geleceğiz. Yeni bir takım yapıyoruz. Aramıza yeni arkadaşlar katılacak. Bu sene bizim için mükemmel geçecek.İstifa etsem hoşunuza gider herhalde. Ben de taraftarın yerinde olsam, aynı tepkiyi gösterirdim. Bir hoca olarak elimden geleni yapmaya, en iyi kadroyu çıkarmaya çalıştım. Ne olursa olsun, taraftar tepkisinde haklı. Maçtan sonra futbolculara söylediğim bir şey var; 'Elinizden geleni yaptınız, buradan çıkarken kafanızı kaldırın dedim' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)