BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTSK'dan PKK'ya ağır darbe----

TSK'dan PKK'ya ağır darbe

TSK'dan PKK'ya ağır darbe
11 Aralık 2017 - 21:05 www.finansgundem.com

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak kuzeyindeki Metina bölgesine düzenlenen hava harekatında, hudut hattındaki karakol ve üs bölgelerine saldırı hazırlığındaki 12 terörist etkisiz hale getirildi

Genelkurmay Başkanlığından yapılan bilgilendirmeye göre, Irak'ın  kuzeyindeki bölücü terör örgütüne ait hedeflerin etki altına alınmasına devam  ediliyor.

Irak kuzeyindeki Metina bölgesinde, hudut hattındaki karakol ve üs  bölgelerine saldırı hazırlığında olan bölücü terör örgütü üyeleri tespit edildi.  Bunun üzerine düzenlenen hava harekatıyla 12 terörist etkisiz hale getirildi,  bölücü terör örgütü tarafından kullanılan sığınak ve barınaklar tahrip edildi.

Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesine sabah saatlerinde yine hava  harekatı gerçekleştirilmiş, 17 terörist etkisiz hale getirilmişti. Böylece gün  içinde düzenlenen hava harekatlarıyla öldürülen toplam terörist sayısı 29 oldu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)