BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTSK'dan Kuzey Irak'a hava harekatı----

TSK'dan Kuzey Irak'a hava harekatı

TSK'dan Kuzey Irak'a hava harekatı
29 Ağustos 2016 - 22:14 www.finansgundem.com

TSK yaptığı açıklama ile Kuzey Irak'ta gündüz saatlerinde Gara bölgesine yapılan operasyonun ardından akşam saatlerinde Avaşin-Basyan bölgesindeki terör örgütü hedeflerini vurduğunu açıkladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri, bugün öğlen saatlerinde Kuzey Irak'a yaptığı hava harekatının ardından akşam saatlerinde de bölücü terör örgütüne ağır bir darbe indirdi.

Akşam saatlerinde Türk savaş uçaklarının, Avaşin-Basyan bölgesinde bölücü terör örgütüne ait hedefleri imha ettiği öğrenildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), 12.30-13.55 saatleri arasında ise Kuzey Irak'ın Gara bölgesine hava harekatı düzenlendiğini açıklamıştı.

TSK'dan yapılan açıklamada, "29 Ağustos 2016 tarihinde 12.30-13.55 saatleri arasında Irak kuzeyi Gara bölgesine, alınan bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlenmiş; bölgede tespit edilen BTÖ hedefleri ateş altına alınarak imha/etkisiz hale getirilmiştir. Hasar/zayiat tespit çalışması sürdürülmektedir" denilmişti.

Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarının emniyetle üslerine döndükleri bildirildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)