BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTSB'nin yeni Başkanı kim olacak?----

TSB'nin yeni Başkanı kim olacak?

TSB'nin yeni Başkanı kim olacak?
19 Nisan 2016 - 10:02 www.finansgundem.com

Türkiye Sigorta Birliği’nin Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, bugün Levent’teki merkez binasında düzenlenecek. TSB’nin başkanlığına iki aday var

Türkiye Sigorta Birliği’nin başkanlığına iki yeni aday var. Bugün yapılacak olağan seçimli genel kurulda Gorupama Sigorta Genel Müdürü Ramazan Ülger ile Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Süreyya Çetin yarışacak.

Birliğin Levent’teki merkezinde gerçekleştirilen seçimlerde TSB üyesi 61 sigorta şirketi oy kullanacak.Yeni başkan 61 şirketin yöneticilerinin kullandığı oylarla seçilecek.

Ramazan Ülger kimdir?

Ramazan Ülger, 2009 yılında Groupama Sigorta ve Groupama Emeklilik Acenteler, Bölgeler ve Tarım Satış’tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. 2012 yılından bu yana Genel Müdür olarak görevini icra eden Ülger, bu görevinin yanı sıra TARSİM Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Türkiye Sigorta Birliği Başkanı görevlerine de devam ediyor.

Serhat Süreyya Çetin kimdir?

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih - Coğrafya Fakültesi Sosyoloji Bölümü mezunu olan Serhat Süreyya Çetin, İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisans eğitimi aldı. İstanbul Aydın Üniversitesi’nde İşletme Doktorası eğitimine devam eden Çetin, iş hayatına 1994 yılında Türk Hava Yolları Yer Harekat Kontrol Merkezi Apron Koordinatörü olarak başladı.

1997-2006 yılları arasında Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.’de Kurumsal Satış ve Pazarlama Yönetimi Portföy Yönetmeni olarak görev yapan Çetin, Güneş Sigorta A.Ş.’de 2006 – 2009 yılları arasında Mali İşler Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı, 2009 – 2011 yılları arasında ise Satış ve Pazarlama Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı görevlerini üstlendi.

Serhat Süreyya Çetin, Şubat 2011 tarihinden bu yana Güneş Sigorta Genel Müdürlüğü görevini yürütüyor.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)