BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'tan gaf üstüne gaf----

Trump'tan gaf üstüne gaf

Trump'tan gaf üstüne gaf
25 Mayıs 2017 - 14:39 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, 20 Ocak'ta göreve geldikten sonra yaptığı ilk yurtdışı gezisinde yaptığı gaflarla gündeme oturdu

ABD Başkanı Donald Trump, Ortadoğu gezisi kapsamında bulunduğu İsrail'de yine dünya gündemini meşgul edecek bir 'ilginçliğe' imza attı. ABD Başkanı Donald Trump, Ortadoğu temasları kapsamında İsrail' gerçekleştirdiği resmi ziyaretinde gittiği soykırım anıtının anı defterine yazdığı "so amazing i will never forget" cümlesiyle sosyal medyada büyük tepki topladı. Trump'ın bulunduğu ortamın ciddiyetine uygun davranmadığı ve 'eğlenceliye' kaçan bir dil kullandığı yorumları yapıldı.

WASHINGTON POST, TRUMP'I OBAMA İLE KIYASLADI

Washington Post'un haberinde, bir önceki ABD Başkanı Barack Obama'nın aynı deftere yazdığı notlar, Trump'ın notuyla yan yana getirildi ve kıyaslandı.Kendisinden önceki ABD Başkanı Barack Obama'nın ve Demokrat kanadın temsilcisi Hillary Clinton'ın aynı deftere daha önceki ziyaretlerinde bıraktıkları notlara bakıldığında, kullandığı dilin bir ABD Başkanı'na yakışır şekilde olmadığı; 'resmi dil'den uzak olduğu ve 'samimiyetsiz' olduğu yönünde yorumlar yer aldı. Sosyal medyada Trump'ın notuna gelen dikkat çekici yorumlardan biri ise "Sanki bir restoranda garsona bırakılan not gibi' ifadeleri oldu.

MELANIA TRUMP ŞOKU DAMGA VURMUŞTU

First Lady Melania Trump, İsrail’de düzenlenen karşılama töreni esnasında elini tutmak isteyen Donald Trump’ın elini sert bir şekilde itmesiyle dikkat çekmişti. First Lady, Vatikan ziyaretinde uçaktan inişte kocasını elini tutmamıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)