BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump Twitter'dan yine bombaladı----

Trump Twitter'dan yine bombaladı

Trump Twitter'dan yine bombaladı
15 Kasım 2018 - 16:30 www.finansgundem.com

Rusya soruşturmasını yürüten özel savcı Mueller'i hedef alan ABD lideri, ülke tarihinde böylesi bir cadı avı yaşanmadığını savundu. Medyaya yüklenmeyi sürdüren Trump, "Yalancı medya çıldırdı" dedi

ABD Başkanı Donald Trump, bu sabah uyanır uyanmaz güne yine Twitter'da mesaj atarak başladı.

Başını ağrıtan Rusya soruşturmasını hedef alan Trump, şu ifadeleri kullandı:

"Beyaz Saray'da işler yolunda ve ulusumuz için sonuçlar apaçık ortada. Dünyanın kıskandığı bir ulusuz. Ancak bazen, hatta ben bile değişiklik yapmayı düşünüyorum, çünkü yalancı medya iyice delirdi. Daima bizi olduğumuzdan daha kötü göstermek istiyorlar. Çok sahtekarca!

Mueller soruşturmasında işler tamamen karışık. Hiçbir anlaşma bulamadılar ve tamamen çılgına döndüler. İnsanlara çığlık atıp, bağırarak, istedikleri cevapları alabilmek için tehditlerle korkutuyorlar.

Onlar ulusumuz için bir utanç ve kaç yaşamı mahvettikleri umurlarında değil. Bunlar, Bob Mueller de dahil olmak üzere son derece öfkeli insanlar, ki Bob Mueller 8 yıl boyunca Obama için çalıştı. Diğer taraftan kötü olaylara ve suçlara bakmayacaklar bile. ABD tarihinde daha önce böyle bir cadı avı yaşanmadı!"

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)