BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump: Meksika ile ticaret konusunda anlaştık----

Trump: Meksika ile ticaret konusunda anlaştık

Trump: Meksika ile ticaret konusunda anlaştık
27 Ağustos 2018 - 19:01 www.finansgundem.com

Trump, Meksika ile ticaret konusunda anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Trump ayrıca , "Kanada'nın Meksika Anlaşmasına dahil olup olmadığını göreceğiz" ifadelerini kullandı

ABD Başkanı Donald Trump, Meksika ile ticaret müzakerelerinde anlaşmaya varıldığını, adının ise "ABD-Meksika Ticaret Anlaşması" olacağını belirtti. Trump "Meksika Ticaret Anlaşması tamamlandığında NAFTA isminden kurtulacağız" diye konuştu.

Trump, "Kanada'nın Meksika Anlaşmasına dahil olup olmadığını göreceğiz" dedi. Trump ayrıca Kanada ile görüşmelere henüz başlanmadığını ancak Meksika konusunda anlaşmaya varmak istediklerini söyledi.

Öte yandan Meksika Devlet Başkanı Nieto, yenilenen anlaşmaya Kanada'nın en kısa zamanda katılması konusunda son derece umutlu olduklarını söyledi.

ABD ve Meksika'nın NAFTA konusunda kısmi anlaşmaya vardığını bildirdirmesinin ardından Meksika pesosu, dünya para birimlerinde ralliye neden oldu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)