BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump, Kraliçe Elizabeth'i çileden çıkardı!----

Trump, Kraliçe Elizabeth'i çileden çıkardı!

Trump, Kraliçe Elizabeth'i çileden çıkardı!
14 Temmuz 2018 - 12:52 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, Kraliçe Elizabeth'le olan görüşmesinde yaptığı protokol ihlalleri ile İngiliz basınının diline düştü

İngiltere ziyaretine devam eden ABD Başkanı Donald Trump, dün Başbakan Theresa May’in ardından Kraliçe Elizabeth’le bir araya geldi. Attığı her adım merakla takip edilen Trump, Kraliçe ile olan görüşmesinde kırdığı potlarla İngiliz basınının gündemine oturdu.

Windsor Sarayı’nda gerçekleşen buluşmaya eşiyle birlikte katılan Trump, Kraliçe Elizabeth’i tören alanında 15 dakika bekletti. Bu durumdan oldukça mutsuz olduğu fark edilen Kraliçe, sık sık saatine bakarken görüntülendi.

Kraliçe sık sık saatine baktı.

Trump’ın yaptığı protokol ihlalleri bununla da bitmedi. Tören alanına geldikten sonra Kraliçe’yi selamlarken reverans yapmayan Trump, yalnızca elini sıkmakla yetindi. Melania Trump’ın da aynı yolu tercih etmesi dikkat çekti.

Trump reverans yapmadı.

Son olarak Kraliçe Elizabeth’le beraber askerleri selamlaması gereken Trump, burada da baltayı taşa vurdu. Kraliçe’nin yanında yürümek yerine arkasını dönüp önüne geçen Trump, Elizabeth’in uyarısı sonrası yanında yürümeye başladı.

elizabeth-trump-reuters-4

Trump’ın bu anları sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. İngilizler başta olmak üzere birçok kişi, Trump’ı geleneklere saygısızlık ve kabalıkla suçladı.

elizabeth-trump-reuters-7

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ziya14 Temmuz 2018 16:36

    Trump eğer bu cadıyı çileden çıkardıysa iyi bir iş yapmış demektir. Biraz dikkat ederseniz bu kadın her ziyaretçisine böyle davranıyor! Bir anlamda talimat verir gibi davranıyor. Bu kadına da talimat daha yukarıdan geliyor. Şüpheniz olmasın. Yani İngiliz derin devletinden.

  • Bika14 Temmuz 2018 15:30

    Kraliçeyi ziyaret eden edene, kimi İngiltere'ye para için kimi de serbest ticaret anlaşması yapmak için gidiyor.

  • torku14 Temmuz 2018 13:50

    bizimki de yaşlanınca bile başkanlığa devam edecek mi, kraliçe gibi?

  • Yusuf15 Temmuz 2018 07:19

    Seninki şimdi 65 yaşında