BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump Hindistan'ı tehdit etti----

Trump Hindistan'ı tehdit etti

Trump Hindistan'ı tehdit etti
11 Ekim 2018 - 11:31 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, Rusya'dan S400 alan Hindistan'ı tehditkar şekilde uyardı

ABD Başkanı Donald Trump, Rus S-400 füze savunma sistemi satın alan Hindistan'ı hedef alan bir açıklama yaptı ve Hindistan'ın çok yakında Washington'ın tavrını öğreneceğini söyledi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Hindistan ziyaretinde Hindistan ve Rusya arasında S-400 füze savunma sistemi anlaşmasını imzalamıştı. Anlaşmaya imza atan Hindistan, ABD yaptırımlarının yeni hedefi haline geldi.

ABD'nin Hindistan'a karşı tavrının ne olacağı sorulan Donald Trump, "Hindistan görecek. Siz de sandığınızdan daha erken göreceksiniz" cevabıyla yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Hindistan Kara Kuvvetleri Komutanı Bipin Rawat, New Indian Express'e verdiği demecinde, Hindistan hükümetinin S-400 anlaşması nedeniyle ABD'nin yaptırım uygulayabileceğinin farkında olduğunu ancak Yeni Delhi'nin bağımsız bir politika izlediğini ifade etmişti.

Geçtiğimiz hafta Rusya ile Hindistan Yeni Delhi'ye S-400 sistemlerinin tedariki için sözleşme imzaladı. 5.4 milyar dolar değerinde olduğu belirtilen anlaşma, Hindistan'a 5 adet S-400 bataryası gönderilmesini öngörüyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)