BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaTrump gerginliği altına yarıyor----

Trump gerginliği altına yarıyor

Trump gerginliği altına yarıyor
01 Şubat 2017 - 07:44 www.finansgundem.com

Altın fiyatları ABD Başkanı Trump'ın yarattığı endişeler nedeniyle güvenli liman olma özelliğini kullanarak yükselişe geçti

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Donald Trump politikaları altına yeniden hayat vermeye başladı. Trump’ın 7 Müslüman ülke vatandaşlarına ABD’ye girme yasağı getiren kararı imzalamasından sonra altın vadeli kontratları haziran ayından bu yana en büyük yükselişini gerçekleştirdi. Amerikan doları 3'üncü gün de diğer paralara karşı değer yitirdi, hisse senetleri düştü.
Trump politikalarını büyüme yerine ekonomik karışıklığa sebep olabileceği düşüncesi ile FED’in daha sakin bir duru sergileyip faizleri artırmayacağı düşüncesi altına olan talebi artırıyor. Son günlerde Trump ve ekibinin politikalarının çok fazla karışıklığa ve tartışmaya yol açması üzerine yorumcular iş yaratmak ayrı bir şey karışıklık ve protesto yaratmak ise bambaşka bir şey yorumları yapmaya başladılar.
Nisan vadeli altın vadeli kontratları %1,3 yükselerek 1211,40 dolar oldu. Bu ayın getirisi ise %5’ye ulaştı. BREXIT sonrasında altın en yüksek getiriyi bu ay sağladı.
FED yarın faiz kararını açıklayacak, faizi sabit bırakması bekleniyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)