BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump bir geleneği iptal etti!----

Trump bir geleneği iptal etti!

Trump bir geleneği iptal etti!
13 Aralık 2018 - 15:08 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'da bir gelenek olan, basın için düzenlenen yeni yıl partisini medya ile arasındaki çekişmeli ilişki nedeniyle iptal etti.

Her yıl yeni yıl için düzenlenen, muhabirler, sunucular ve spikerlerin katıldığı parti Trump tarafından iptal edildi.

Trump'ın bu kararı şok etkisi yaratırken, basınla arası iyi olmayan ve her fırsatta hakkında yalan haberler yaptıklarını söyleyerek 'Sahte medya' ifadesini kullanan Trump'ın geçtiğimiz haftalarda, Beyaz Saray basın toplantılarında yönelttiği sert sorularla tanınan CNN televizyonu muhabiri Jim Acosta ile de arasında gerilim yaşanmış, Acosta'nın Beyaz Saray basın kartı askıya alınmıştı.

Geçtiğimiz yıl ise, ABD'de Beyaz Saray tarafından her yıl düzenlenen ve birçok basın mensubunun davet edildiği Noel Partisi'ne uzun yıllardır davet edilen biri eşcinsel, diğeri siyah olan iki gazeteci çağrılmamış, davet edilmemelerinde siyasi bir amaç olduğu iddiaları öne sürülmüştü.


Bugün First Lady Melania Trump da açıklamalarda bulunarak ateş püskürmüş, 'Trump' soyadından fayda sağlamak isteyen kişileri "komedyenlerden gazetecilere, şarkıcılardan yazarlara" olarak nitelendirmişti. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)