BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrakya için kar alarmı!----

Trakya için kar alarmı!

Trakya için kar alarmı!
18 Aralık 2017 - 11:47 www.finansgundem.com

Balkanlar'dan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine giren Trakya'da etkili olan sağanağın, yerini yarın kar yağışına bırakması bekleniyor.

Edirne ve Kırklareli'nin yüksek kesimlerinde karla  karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Balkanlar'dan  gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine giren Trakya'da iki gündür etkili olan  sağanağın, yarın yerini karla karışık yağmur ve kar yağışına bırakacağı tahmin  ediliyor.

Hava sıcaklığının bugün akşam saatlerinden itibaren 4-7 derece düşmesi  öngörülen bölge genelinde sağanak, Edirne ve Kırklareli'nin yüksek kesimlerinde  ise karla karışık yağmur ve kar yağışı olacağı bekleniyor.

Kar yağışının etkisini çarşamba günü arttıracağı tahmin ediliyor.

İSTANBUL'A KAR YAĞACAK MI?

Vatandaşlar fırtına ve soğuk hava nedeniyle İstanbul'a kar ne zaman yağacak sorusunu merak ediyordu. Meteorolojinin açıklamasına göre; parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinde Edirne çevrelerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Prof. Dr. Orhan Şen, Türkiye'de soğuk havanın 10 gün devam edeceğini, İstanbul'da yarın sıcaklık değerlerinin 3 derece daha azalacağını belirterek, 'Kar yok, Anadolu'da ise şiddetli olmasa da kar var' açıklamasını yaptı. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)