BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTrabzonspor 90+5'te hayat buldu----

Trabzonspor 90+5'te hayat buldu

Trabzonspor 90+5'te hayat buldu
24 Eylül 2016 - 18:09 www.finansgundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Ersun Yanal'ın Trabzonspor'u sahasında Aykut Kocaman'lı Atiker Konyaspor'u 90+5'te bulduğu gol ile mağlup etmeyi başardı.

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, Atiker Konyaspor'u Yusuf Erdoğan'ın son dakikadaki frikik golüyle 1-0 mağlup etti.

Karşılaşmaya etkili başlayan konuk ekip, 20. dakikada önce Milosevic ardından da Rangelov ile net pozisyondan yararlanamadı. Maçın 37. dakikada Mustafa Akbaş'ın soldan ortasında, ceza alanında Vukovic'in ters vuruşunda, top az farkla direğin üzerinden auta gitti. İlk yarının son dakikasında Douglas'ın sağdan kullandığı serbest atışta, ceza alanı içinde uygun durumda Rangelov'un kaleye gönderdiği topu, kaleci Onur müthiş kurtardı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya iki takımda etkili başlangıç yaptı. Trabzonspor, Hyun-Jun Suk ve Muhammet Demir ile rakip kalede gol ararken, konuk ekip ise Rangelov ile gol aradı. Maçın 53. dakikasında yaşanan bir pozisyonda Trabzonspor teknik ekibi hakem Serkan Çınar'a yoğun itirazlarda bulundu. İtiraz sonucunda Trabzonspor tercümanı Görkem Ekal, hakem trafından tribüne yollandı. Karşılaşmanın 69. dakikasında hakemin verdiği karara itiraz eden Ersun Yanal, Serkan Çınar tarafından tribüne yollandı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Hyun-Jun Suk'un yerde kalmasıyla kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Yusuf Erdoğan, topu ağlara gödnererek Trabzonspor'un galibiyet hasretine son verdi.

Bu sonuçla Trabzonspor 6 puana ulaşırken, Atiker Konyaspor da 6 puanda kaldı.

(Ligtv.com.tr)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)