BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaToys' R 'Us geri mi dönüyor----

Toys' R 'Us geri mi dönüyor

Toys' R 'Us geri mi dönüyor
04 Ekim 2018 - 09:54 www.finansgundem.com

İflas başvurusu ardından İngiltere ve ABD`deki mağazalarını kapatan bir zamanların oyuncak devi Toys `R` Us`ta soru işaretleri yaratan bir gelişme yaşandı

İflas başvurusu ardından İngiltere ve ABD'deki mağazalarını kapatan bir zamanların oyuncak devi Toys 'R' Us'ın adının akıbetinin ne olacağı merak konusuydu.

Daha önceki haberlerde şirketin borçlarını kapatmak için isim haklarının satılabileceği belirtiliyordu.

Ancak CNBC'de yer alan yeni bir haberde, şirketin önde gelen alacaklarının marka adının ve diğer telif haklarının satışından vazgeçtikleri ve Toys 'R' Us ile Babies 'R' Us şirketlerini yeniden yapılandırmayı düşündükleri iddia edildi.

Haberde Toys 'R' Us'ın iflasıyla oyuncak sektöründe 11 milyar dolarlık bir boşluk ortaya çıktığı, oyuncak üreticilerin ürünlerini satabilecek bu büyüklükteki bir platform bulmakta zorlandıkları belirtilerek alacaklıların bu nedenle "yeni bir bağımsız iş birimi" altında bu markaları yaşatmaya karar verdiği iddia edildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)