BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTorku Konyaspor:1 - Beşiktaş:0----

Torku Konyaspor:1 - Beşiktaş:0

Torku Konyaspor:1 - Beşiktaş:0
03 Mart 2016 - 22:49 www.finansgundem.com

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Torku Konyaspor'a konuk olan Beşiktaş, 1-0 mağlup olduğu maçın ardından kupadan elendi.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Torku Konyaspor'a konuk olan Beşiktaş, 2-1 yenildiği ilk maçın rövanşında da 1-0 mağlup olunca kupadan elendi.

Şampiyonluk yolundaki rakibi Fenerbahçe'ye ligde 2-0 mağlup olan Beşiktaş, Konya'daki kupa için zorlu bir sınava çıktı.

İlk maçı 2-1 kaybeden Beşiktaş, Konya'da istediği futbolu sergileyemezken ev sahibi Torku Konyaspor oyunun kontrolünü elinde tutmayı başardı.

İlk yarısı golsüz beraberlikle geçilen maçta sessizliği 84. dakikada Konyasporlu Meha bozdu ve takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele bu skorla sona erdi.

Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe ile eşleşirken Beşiktaş turnuvaya veda etti.

GÖRSEL ŞOV 
Karşılaşmanın oynandığı 42 bin kişilik Konya Büyükşehir Stadyumu tamamen doldu. Karşılaşmayı yaklaşık 2 bin Beşiktaş taraftarı izlerken, yeşil beyazlı taraftarlar ise tribünlerin tamamına yakınını doldurdu. Takımına verdiği destekle bu sezon alınan başarılı sonuçlarda büyük rol oynayan yeşil-beyazlı taraftarlar tribünde görsel şov yaptı. Yeşil-beyazlı taraftarlar karşılaşma öncesi mehter marşı eşliğinde Doğu Tribününde renkli döviz kullanarak, 'Şehri Müdafa' yazısı oluşturdu. 

STAD VE ÇEVRESİNDE GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ 
Güvenlik güçleri tarafından Konya Büyükşehir Stadyumu girişi ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Taraftarlar üstleri aranarak stadyuma alınırken, bozuk para, çakmak, kesici ve delici aletlerin stat içerisine sokulmasına izin verilmedi. 

FUTBOLCULARA BÜYÜK İLGİ 
Karşılaşma öncesi ısınmak için sahaya çıkan her iki takımın futbolcularına da taraftarlar tezahüratlarla karşıladı. Yeşil beyazlı taraftarlar futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Beşiktaşlı futbolcular da taraftarlarının tezahüratları ile sahaya çıktı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)