BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"Topbaş istifa etti, Erdoğan devreye girdi" iddiası----

"Topbaş istifa etti, Erdoğan devreye girdi" iddiası

Topbaş istifa etti, Erdoğan devreye girdi iddiası
21 Eylül 2017 - 21:40 www.finansgundem.com

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş'ın, tekrar görüşülmek üzere meclise iade ederek veto ettiği 5 imar değişikliği dosyasının İBB Meclisi'nde kabul edilmesinin ardında istifa ettiği iddia edildi

CHP İstanbul Millevekili Barış Yarkadaş, veto ettiği 5 imar dosyasının İBB Meclisi'nden kendisine rağmen kabul edilmesinin ardından Kadir Topbaş'ın istifa kararı aldığını iddia etti.

Sözcü'de yer alan habere göre Yarkadaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kadir Topbaş, bugün beş dosyasının kendisine rağmen meclisten geçmesi üzerine, çok yakın çevresine ‘istifa ettiği’ni açıkladı” dedi.

Topbaş istemedi, İBB Meclisi'nden geçti

“ERDOĞAN: BAŞKAN BEKLESİN”

“Topbaş’ın bu açıklaması sonrası, konunun AKP Gnl. Başk. Erdoğan’a iletildiği; Erdoğan’ın ‘Başkan beklesin’ talimatını verdiği öğrenildi” diyen Yarkadaş, “Topbaş bunun üzerine yakın çevresine ‘5 EKİM’e kadar bekleyeceğim’ dedi. Gözler şimdi 5 Ekim’e çevrildi. AKP’deki rant kavgası sürecek..” ifadelerini kullandı.

kadir-topbas

“3 ŞAHİT VAR”

HalkTV ana haber bülteninde de açıklamalarda bulunan Yarkadaş, Topbaş’ın bu iddiayı reddedemeyeceğini, olaylar sırasında yanında bulunan 3 kişinin de bu duruma şahitlik olduğunu söyledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)