BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlak"TOKİ'den kontenjanım var" diyerek 16 kişiyi dolandırdı----

"TOKİ'den kontenjanım var" diyerek 16 kişiyi dolandırdı

TOKİ'den kontenjanım var diyerek 16 kişiyi dolandırdı
31 Mayıs 2016 - 05:30 www.finansgundem.com

TOKİ'nin Başakşehir Kayabaşı'ndaki inşaatından uygun fiyata daire vaadiyle 16 kişiyi 240 bin lira dolandıran Emre K. kaçtı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başakşehir konutlarından uygun fiyata daire vaadiyle 16 kişiyi 240 bin lira dolandırdığı iddia edilen Emre K. (26) kaçtı. Fırat Alkaç'ın Hürriyet'teki haberine göre İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunan Yasemin Çokürkmez, dilekçesinde şunları anlattı:

‘AK PARTİ’DEN KONTENJAN’

“Emre K., bana AK Parti’nin kedisine TOKİ’den kontenjan sağladığını, 15 bin lira verirsem bundan beni yararlandırabileceğini söyledi. Daha sonra da TOKİ’nin Başakşehir Kayabaşı’nda bulunan inşaatından daire sahibi olduğum müjdesini verdi. Şüpheli dönem dönem beni arayıp ‘Hâlâ elimde ev var. Yakınların da faydalanabilir’ diyordu. Ben de yakınlarımı ve arkadaşlarımı toplayarak para verdim. Bir gün telefonuma ‘Sayın konut hak sahibi, TOKİ Kayabaşı konut teslim töreni ile ilgili en kısa sürede tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır’ diye mesaj geldi.”

‘ERDOĞAN’LA FOTOĞRAF’

“Benden ve akrabalarımdan tapu işlemleri için 4 fotoğraf, kimlik fotokopisi ve nüfus örneği istedi. Ayrıca bankada hesap açtırmamızı, ancak TOKİ ismini geçirmememizi söyledi. Sonra telefonları hep kapalıydı. Bize güven uyandırmak için Tayyip Erdoğan ile çektirmiş olduğu fotoğrafları gösterdi. Birkaç defa resmi plakayla yanımıza geldi. Telefonlarını kapatınca dolandırıldığımı anladım.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)