BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakTOKİ'den emeklilere büyük müjde----

TOKİ'den emeklilere büyük müjde

TOKİ'den emeklilere büyük müjde
09 Mayıs 2016 - 21:52 www.finansgundem.com

Çankırı'da TOKİ tarafından emekliler için 364 konut yapılacak.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, gazetecilere yaptığı açıklamada, TOKİ tarafından emeklilere yönelik başlatılan konut projesinin ihale ilanının yayınlandığını bildirdi.

Konutların yapımıyla ilgili ihalenin haziran ayında yapılacağını ifade eden Dinç, "Bir taraftan kent merkezindeki 2. etap inşaat çalışmaları devam ederken diğer yandan da girişimlerimiz sonucu projelendirilen İnaç köy bölgesindeki 571 konutun ihalesine çıkıldı. İnaç köydeki projede 571 konut, bir cami ve 2 ticaret merkezi olarak projelendirilen çalışmalarda bu dairelerden 364'ü 2 1 olarak emeklilere yönelik, 207'si de 3 1 olarak vatandaşlara satışa sunulmak üzere planlandı" diye konuştu.

Emeklilerin konut sorununu büyük oranda çözmeyi amaçladıklarını belirten Dinç, "Dar gelirli ailelerin ve emeklilerin konut sorununun çözümüne önemli katkı sağlayacak projenin en kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulması hedeflenmektedir. Halkımıza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Dinç, toplam 36 bloktan oluşacak projede konut, cami, ticaret merkezi yanında altyapı ve çevre düzenleme işinin de gerçekleştirileceğini kaydetti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)