BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakTOKİ BDDK binasını ihaleye açtı----

TOKİ BDDK binasını ihaleye açtı

TOKİ BDDK binasını ihaleye açtı
30 Ekim 2014 - 07:13 www.finansgundem.com

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binası ihaleye açıldı. İşte ayrıntılar

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ),  Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binası için ihale açtı.

TOKİ'nin konu ile ilgili ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, “İstanbul İli Ümraniye İlçesi Uluslararası Finans Merkezi 3328 Ada, 2 Parselde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Hizmet Binasının Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi” ihalesi  4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’na tabi olmayıp, “Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Satış, Devir, İntikal, Kiraya verme, Trampa, Sınırlı Ayni Hak Tesisi ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliğinin” 26. maddesi uyarınca Açık İhale Usulü ile yapılacak.

İhale, yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere açık olacak, ancak bu uluslararası bir ihale olmayacak.

Teklif dosyaları en geç 18 Kasım tarihi saat 15:00'e kadar teslim edilecek.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Abidin30 Ekim 2014 19:44

    Toki konut idaresi değil mi? Madem kendisi yapmıyor bu binayı, ne demeye işin içinde? Neden bddk, kendi arazisi üzerinde, kendisi için yapılacak binanın inşaat işini kendisi ihale edemiyor? Tokinin sırtından kim hangi kazancın peşinde acaba?