BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTOBB'da büyük değişim----

TOBB'da büyük değişim

TOBB'da büyük değişim
16 Mayıs 2018 - 11:55 www.finansgundem.com

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) yönetimi büyük ölçüde değişti ve 9 yeni isim yönetime girdi

TOBB’da dün yapılan seçimli genel kurulda Rifat Hisarcıklıoğlu yeniden başkanlığa seçilirken, yeni yönetimin sürprizlerinden biri Mahmut Özgener oldu. Geçen ay İzmir Ticaret Odası Başkanlığı’na seçilen Özgener yönetime girerken, Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar yönetimden çıktı.

ÖZTÜRK ORAN YÖNETİMDE

Yönetim Kurulu’nda Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay yerlerini koruyan isimler oldu. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, İstanbul Ticaret Odası Meclis Başkanı Öztürk Oran, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran da yönetim kurulunun yeni üyeleri oldu.

METE VE BURKAY YOK

Deniz Ticaret Odaları’nı temsilen uzun yıllardır yönetimde bulunan Halim Mete, son oda seçimlerinde seçilemediği için bu kez yönetimde yer almadı. Yeni yönetimde yer almayan diğer isimler de, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, Polatlı Ticaret Borsası Başkanı Yahya Toplu ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken oldu.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yaptığı konuşmada, Türkiye’nin sadece bölgesinin değil, dünyanın ekonomik devi olacağını belirterek, “Mustafa Kemal Atatürk’ün ve aziz şehitlerimizin emaneti olan bu ülke, hepimizin omuzlarında yükselecek ve yeniden lider ülke haline gelecek” dedi.(Hacer Boyacıoğlu/Hürriyet)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)