BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaTime Warner'in satış işlemi tamamlandı----

Time Warner'in satış işlemi tamamlandı

Time Warner'in satış işlemi tamamlandı
15 Haziran 2018 - 19:43 www.finansgundem.com

AT&T'nin Time Warner'ı satın alması tamamlandı. Time Warner'ın bünyesinde medya devi CNN ile Warner Bros. ve HBO gibi film ve televizyon sektöründe faaliyet gösteren yapım ve dağıtım şirketleri bulunuyor

ABD'li telekomünikasyon devi AT&T'nin, televizyon, sinema ve eğlence sektörü şirketi Time Warner'ı 85,4 milyar dolara satın almasının tamamlandığı bildirildi. 

AT&T tarafından yapılan açıklamada, Time Warner ile birleşmenin tüketicilere daha hızlı medya ve eğlence içerikleri sunacağı vurgulandı. 

Açıklamada ayrıca, AT&T'nin devam eden 5G mobil teknoloji yatırımları sayesinde müşterilere 4K kalitesinde görüntü hizmeti sağlanacağı da belirtildi. 

AT&T'nin Time Warner ile birleşmesine ABD Adalet Bakanlığının anti-tröst kapsamında karşı çıkmasına rağmen, salı günü ABD'li bir federal yargıç birleşmeyi onaylamıştı. 

Adalet Bakanlığının dün birleşmeye karşı çıkmayacağını açıklamasına rağmen, Bakanlığın yargıcın kararını temyize götürmesi için 60 gün hakkı bulunuyor. Birleşmenin geri çevrilmesi halinde ise AT&T'nin Time Warner'a 500 milyon dolar ceza ödemesi gerekiyor. 

Time Warner'ın bünyesinde medya devi CNN ile Warner Bros. ve HBO gibi film ve televizyon sektöründe faaliyet gösteren yapım ve dağıtım şirketleri bulunuyor. 

ABD'nin en büyük ikinci cep telefonu operatörü olan AT&T'nin ise bünyesinde ABD'nin en geniş uydu yayınları hizmeti veren firması DirecTV yer alıyor. 

 

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KARTALAĞABEYLİ15 Haziran 2018 20:19

    bu sermaye akışlarında balon değil TAMEMEN EKONOMİ TİÇARİ FALİYETLERE DAYALI TÜM PARASAL POLİTİKALARIN SİSTEM DIŞI EL ALTINDAN YÜRÜTÜLMESİ VE BU PARANIN SONRASINDA TEKRARDAN DOLAYLI YOLDAN SERMAYE AKIŞLARINA İŞLENMESİ DURUMU VAR

  • KARTALAĞABEYLİ15 Haziran 2018 20:15

    SORU 1 DÜNYA EKONOMİ TİÇARİ FALİYETLERİ BAZ ALINDIĞINDA PARASAL POLİTİKALAR VE BU POLİTİKALARIN KOMİSYON ORANI %33,333 KESİM GİZLİDEN EL ALTINDAN MI YÜRÜTÜLÜYOR?SORU 2 Başlık bizden devam ettirmek bugünden hakkına sahip çıkmak isteyen tüm yatırımçıların hakkını aramak isteyen?

  • KARTALAĞABEYLİ15 Haziran 2018 20:07

    EURUSD PARİTESİ BAZ ALINDIĞINDA DEĞER KAYBI YADA DEĞER KAZANÇININUSDTRY PARİTESİNE ETKİSİ OLMAMASININ İMKANI YOK

  • KARTALAĞABEYLİ15 Haziran 2018 20:02

    ver ver haber akışlarını GÜNDEM DIŞI GİZLİDEN EL ALTINDA YÜRÜTÜLEN TÜM EKONOMİK TİÇARİ FALİYETLERİN PARASAL POLİTİKALARININ HABER AKIŞLARINI GEC DE OLSA FARK ETMEZ,,nevton teorisi İMKANI OLMAYAN BI SERMAYE AKIŞININ GEWRCEKLEŞTİĞİ VE BU SERMAYE AKIŞININ HİÇBİR ŞEKİLDE SERMAYE AKIŞINA ETKİ ETMEDİĞİ VE FİZİKİ MUDALE İLE FİYATLANDIĞI BI SERMAYE AKIŞI OLDU EURUSD PARİTESİ BAZ ALINDIĞINDA