BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTillerson: Türkiye'nin güvenlik kaygısının farkındayız----

Tillerson: Türkiye'nin güvenlik kaygısının farkındayız

Tillerson: Türkiye'nin güvenlik kaygısının farkındayız
13 Şubat 2018 - 11:30 www.finansgundem.com

Türkiye ziyareti öncesi Kuveyt'te açıklamalarda bulunan ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson Suriye'nin kuzeybatısındaki son gelişmelerden dolayı endişeli olduklarını ifade etti

Türkiye ziyareti öncesi Kuveyt'te açıklamalarda bulunan ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson Suriye'nin kuzeybatısındaki son gelişmelerden dolayı endişeli olduklarını ifade etti. Tillerson Türkiye'nin güvenlik kaygılarının da farkında olduklarını söyledi.

Kuveyt'teki Irak'ın yeniden inşası ve IŞİD'le mücadele koalisyonu toplantısında açıklamalarda bulunan Tillerson 'bölgede büyük askeri operasyonların sonlanmasının IŞİD'in ABD ve müttefikleri tarafından kalıcı şekilde yenilgiye uğratıldığı anlamına gelmediğini' söyledi. 

Ülkesinin Suriye'nin kuzeybatısındaki son gelişmelerinden endişe duyduğunu ifade eden Tillerson Türkiye'nin güvenlik endişelerinin de 'samimiyetle farkında olduklarını' söyledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)