BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTicari ve Finansal Bilgi Derneği Kuruldu----

Ticari ve Finansal Bilgi Derneği Kuruldu

Ticari ve Finansal Bilgi Derneği Kuruldu
14 Nisan 2016 - 18:49 www.finansgundem.com

16 şirket tarafından kurulan Ticari ve Finansal Bilgi Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na CRIF Genel Müdürü Didem Taner getirildi

Ticari ve Finansal Bilgi Derneği, satış ve pazarlama çözümleri, kredi değerlendirme ve karar süreçleri, kredi sigortası, kredi izleme süreçleri ve alacak takibi konularında hizmet veren 16 lider şirket tarafından İstanbul’da kuruldu.

Ticari ve Finansal Bilgi Derneği, Türkiye’de ticari ve finansal bilgi sektörünün gelişmesine, veri üretiminin ve kullanımının yaygınlaşmasına, bilgi toplama, depolama, işleme, dağıtım ve kullanım faaliyetlerinin ilgili yasalar, uluslararası normlar ve genel kabul görmüş ilkeler doğrultusunda yürütülmesine katkıda bulunmak amacıyla ARS, Arvato Bertelsmann, Callturk, Coface, Collecturk, Creditreform, CRIF, CRIF Alacak Yönetimi, DTB, Dun&Bradstreet, EtcBase, Experian, Finar, Kompass, Octet ve Ultimoo Collect’in üyeliğinde kuruldu.

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı ve CRIF Genel Müdürü Didem Taner konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin 1980’li yılların sonlarında tanıştığı ticari ve finansal bilgi sektöründe, günümüzde lider uluslararası firmaların yanı sıra tamamen yerli oluşumla gelişen kuruluşlar da yer almaktadır. Derneğimiz üyesi olan bu kuruluşların hedef müşteri kitlesi, finansal kurumların ve kredi sigortası kuruluşlarının yanı sıra çok sayıda çeşitli boyuttaki ticari işletmedir. Sektör kuruluşları zaman içinde gelişen bilgi teknolojilerinin desteğiyle oluşturdukları geniş kapsamlı veri tabanları ve karar süreçlerinin oluşturulmasında kullandıkları analitik deneyimleri sayesinde kredi yaşam döngüsünün tüm aşamalarında firmalarımıza destek olmaktadır. Bir anlamda ülke içinde ve uluslararası pazarlarda ticaretin ve fonların akışkanlığını sağlamaktadır” dedi.

Ticari ve Finansal Bilgi Derneği üyeleri, faaliyet konuları gereği gerçek ve tüzel kişiler hakkında ticari ve finansal veri toplayan, depolayan, işleyen, dağıtan ve kullanan ve günümüzde milyonlarca kamu ve özel sektör işletmesine hizmet sunan şirketlerden oluşuyor.

info@tfbderneği.org.tr

www.tfbdernegi.org.tr

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)