BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTHY tabletleri böyle taşıyor----

THY tabletleri böyle taşıyor

THY tabletleri böyle taşıyor
26 Mart 2017 - 08:07 www.finansgundem.com

Türk Hava Yolları, yolcularının tablet ve diğer büyük elektronik eşyalarını uçağa binilmeden önce teslim alıp, uçak indikten sonra teslim ediyor

Türk Hava Yolları, ABD'nin başlattığı ve İngiltere'nin de uyguladığı kabine cep telefonundan büyük elektronik cihaz almama kararının ardından yolcularının mağdur olmaması için özel önlem alındı.

Havalimanına gelen yolculara ilk uyarı, check-in kontuarında gerçekleştiriliyor. Transit yani farklı bir noktadan gelen yolculara ise transit salonunda bilgi veriliyor.

Yolcular uçağa binmeden önce cep telefonundan daha büyük olan diz üstü bilgisayar, tablet, fotoğraf makinesi, kamera, DVD oynatıcıları toplanıyor. Zarar görmeyecekleri ambalaj malzemesi ile sarılıyor.

Etiket üzerinde yolcunun bilgileri yazılıyor. Daha sonra cihazlar THY'nin özel bavulunu yerleştiriliyor. Bu bavul, yer hizmetleri görevlisi tarafından uçak altındaki kargo bölümüne konuluyor.

UÇAK İNDİKTEN SONRA TESLİM EDİLİYOR

Uçak ABD veya İngiltere'de indiği noktada bu bavulun kargodan alınıyor. Bagaj teslim bölgesinde yolculara veriliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)