BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTHY Avrupalı devlere kök söktürecek----

THY Avrupalı devlere kök söktürecek

THY Avrupalı devlere kök söktürecek
29 Haziran 2016 - 11:41 www.finansgundem.com

THY, Avrupa’daki köklü şirketlerin kâbusu olacak en iyi 10 şirket arasında gösterildi. THY’nin özellikle Alman rakibi Lufthansa’yı köşeye sıkıştırdığı belirtilirken dünyanın en önemli markaları arasına gireceği vurgulandı.

THY’nin İstanbul’da inşa edilen yeni havalimanı ile konumunu daha da güçlendireceği, şimdiden 289 noktaya uçuş yaptığı vurgulandı.

ABD merkezli danışmanlık firması Boston Consulting Group, Türk Hava Yolları’nı (THY) gelecekte Avrupa’daki köklü şirketlerin kâbusu olacak en iyi 10 şirket arasında gösterdi. 10 şirket ‘genç, agresif ve hırslı’ olarak tanımlanırken, “Yakında dünyanın en önemli markaları olacaklar” yorumu yapıldı. Alman Der Spiegel’in internet sayfasında yer alan haberde, THY’nin Batman vs Supermansponsorluğunun rekabet açısından önemli bir mesaj olduğu ifade edildi. THY’nin Alman hava yolu devi Lufthansa’nın “kâbusu” haline geldiği ifade edilen haberde, Lufthansa’nın birçok kez köşeye sıkıştığı belirtildi. Haberde THY’nin sadece Lufthansa ile rekabet etmediği ve dünyanın en önemli markaları arasına girmek için yarıştığı belirtildi.

PEGASUS DA LİSTEDE

Boston Consulting Group’un bu yılki listesine Koç Holding, Sabancı Holding, Yıldız Holding ve Türk Hava Yolları’ndan sonra Pegasus da girdi.

ÇİN'İN AĞIRLIĞI VAR

THY ile birlikte Avrupa’nın kâbusu olacak 10 şirket arasında Çin’in ağırlığı dikkat çekiyor.

ChemChina, Alibaba, Xiaomi, Geely, Natura listede Çin’i temsil eden şirketler arasında. Malezya’dan Petronas, Abu Dubai’den Etihad, Güney Afrika’dan Aspen Pharma ve Şili’den Concha y Toro da geleceğin önemli şirketleri arasında bulunuyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)