BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTeröristbaşı Gülen'den alçakça sözler----

Teröristbaşı Gülen'den alçakça sözler

Teröristbaşı Gülen'den alçakça sözler
01 Ağustos 2016 - 06:15 www.finansgundem.com

CNN'deki programa katılan Gülen, FETÖ'nün düzenlediğine yönelik sınırsız delil bulunan, 237 kişinin şehit olmaına neden olan darbe girişimi için pişkince 'tiyatro', 'Hollywood filmi' gibi ifadeler kullandı. Teröristbaşına ve CNN'e tepki yağdı

CNN International'a konuşan terör örgütü FETÖ'nün bir numaralı ismi Fethullah Gülen, 15 Temmuz darbe girişimi için bütün kanıt ve deliller FETÖ terör örgütünü göstermesine rağmen hala pişkince "Tiyatro,senaryo gibi" ifadeler kullandı.

CNN Fareed Zakaria GPS programına katılan Fethullah Gülen, darbe girişiminin başrolünde olduğuna dair olan iddiaları reddetti ve "Eğer ortada benim bu işe karıştığıma dair kanıt varsa, hemen Türkiye'ye dönerim" sözleriyle skandala imza attı..

SOSYAL MEDYADAN SERT TEPKİ

Teröristbaşı Gülen'e ve CNN International'a sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyüdü. Türkiye'de 237 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan teröristbaşı Gülen'e mikrofon uzatan ve her fırsatta teröristbaşı Gülen'i aklama çabası içine giren CNN Fareed Zakaria GPS programına sert tepki geldi.

CNN'E KINAMA MESAJI

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği, terör örgütü lideri Fetullah Gülen'i konuşturan CNN'i kınadı.

Derneğin Twitter hesabından paylaşılan mesajda, "Terör elebaşısına mikrofon uzatan CNN'i kınıyoruz. Teröre yardım ve yataklıktır" denildi. (Sabah)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)