BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTermo Teknik kampanyaları uzatıldı----

Termo Teknik kampanyaları uzatıldı

Termo Teknik kampanyaları uzatıldı
21 Ağustos 2014 - 15:17 www.finansgundem.com

Termo Teknik’in LOGIC Yoğuşmalı Kombi satın alan ve açılışını yaptıran kullanıcılara yönelik olarak Haziran ayında başlattığı kampanya uzatıldı

İngiliz iş dünyasının prestijli “Kraliçe Ödülü-The Queen’s Award” sahibi Logic Kombi’yi Türkiye’ye sunan Termo Teknik’in, Haziran ayında başlayan ve yüksek ilgiyle karşılanan 3 kampanyası 3 Ekim’e kadar devam edecek. “Ramazan Sofranız Termo Teknik’ten”, “+ 3 yıl ek Garanti” ve “Turkcell’den 400 TL’lik konuşma” başlıklarını taşıyan kampanyalar, katılımcıların tercihine ve ihtiyacına yönelik avantajlar sağlıyor. 3 Ekim’e kadar LOGIC 26/35 Yoğusmalı kombi satın alan ve kombisinin açılışını yaptıran her tüketici kampanyalardan yararlanabiliyor.

Kampanyalar

“Termo Teknik Sofranıza Gelsin”: Kampanya çerçevesinde Güral Porselen’den 41 parça tam set porselen yemek takımı hediye ediliyor. Ramazan boyunca “Ramazan Sofranız Termo Teknik’ten” sloganı ile süren kampanya, böylelikle Ramazan’da kampanyaya katılma fırsatı bulamayanların sofralarını da güzelleştirmeye devam edecek.

“+3 yıl Ek Garanti”: “Termo Teknik +3 Yıl Garanti” kampanyasına dahil olan tüketiciler ek garanti seçeneklerinden faydalanıyor. Kampanya süresince LOGIC 26/35 kombi alan her tüketici, kombisinin açılışı esnasında Termo Teknik servislerinden +3 yıl ek garanti hizmetini 99 TL özel fiyat karşılığında alabiliyor. Üstelik kampanya kapsamında cihaz açılışını takiben 24 ve 36. aylar içerisinde bir adet ücretsiz bakım da hediye ediliyor.

Turkcell’den 400 TL’lik konuşma: Termo Teknik’in kullanıcılara sunduğu bir başka avantaj olan “400 TL’lik konuşma” kampanyası, katılımcılarının sevdikleriyle diledikleri kadar iletişim kurmasını sağlıyor.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)