BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTermo Teknik 14 ilde 1400 sektör uzmanı ile buluşuyor----

Termo Teknik 14 ilde 1400 sektör uzmanı ile buluşuyor

Termo Teknik 14 ilde 1400 sektör uzmanı ile buluşuyor
25 Mayıs 2017 - 16:11 www.finansgundem.com

Termo Teknik, düzenlediği seminerler aracılığıyla 14 ilde ısıtma sistemleri uzmanlarını ısıtma sistemleri ve Termo Teknik ürünleri hakkında bilgilendiriyor

İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Stelrad Radiators Group’un (SRG) Türkiye’deki iştiraki olarak faaliyet gösteren Termo Teknik; Türkiye’de üretim ve satışını yaptığı, teknik destek sunduğu ürünlerini sektör uzmanlarına seminerlerle tanıtıyor. Türkiye’nin farklı bölgelerinde yer alan 14 ilde Temmuz ayının sonuna kadar devam edecek seminerlere 1400 Termo Teknik bayi, alt bayi, proje taahhüt firmaları çalışanları ile mimarlar katılıyor. Nisan ve Mayıs aylarında Kahraman Maraş, Gazi Antep, Samsun, Şanlı Urfa, Muş, Konya, Niğde ve Adana’da başlayan seminerler, önümüzdeki aylarda Trabzon, İzmir, Antalya, Van, Bitlis, Çanakkale ve Balıkesir’de devam edecek.

Termo Teknik’in Türkiye’nin en eski radyatör üreticilerinden birisi ve ısıtma sistemleri tedarikçisi olduğunu belirten Termo Teknik Bayi Kanalı Satış Müdürü Selim Kabiloğlu şunları söyledi:

“Termo Teknik, Türkiye’nin ilk radyatör fabrikalarından biri olarak 1966 yılında İstanbul İstinye’de kuruldu. Kat kaloriferi sistemleri üretimine 1986’da başlayarak ısı sistemleri tedarikçisi olmanın ilk adımlarını attı. Bugün dünyanın en büyük panel radyatör üreticisi olan Termo Teknik, aynı zamanda Türk tüketicisine sunduğu yüksek verimli kombi ve kazan serisi ile de Türkiye’nin sayılı ısı sistemleri tedarikçilerindendir.

Panel radyatör alanında iç piyasadaki öncülüğünün yanında, 50’den fazla ülkeye de ihracat yapmaktadır. 2005’den bu yana panel radyatör dalında toplamda 9 kez ihracat şampiyonu olmuştur.

1991 yılında Çorlu’daki yeni modern tesislerine taşınmasını ve 1999 yılında İngiltere merkezli ısı sistemleri devi Stelrad Radiators Group Ltd. (SRG)’e iştirakini takiben, üretim tesislerine 100 milyon doların üzerinde yatırım yapılmıştır. 2015 ve 2016’da da devam eden yatırımlarla üretim kapasitesi yıllık 6 milyon metreye ulaşan Termo Teknik Çorlu üretim tesisleri, 2017 yılında dünyanın en büyük panel radyatör fabrikası haline gelmiştir.

Kombi ve Kazan Serisi ile “Sistem” tedarikçisi

Çorlu’da bulunan fabrikamızda ürettiğimiz klasik ve dekoratif Termolux, Softline, TermoStyle, TermoDesign ve Silüet serisi radyatörlerimiz ve nitelikli kombi kazanlarımız ile Türkiye’nin en büyük ısı tedarikçilerindeniz. Kombi ve kazan grubumuzda İngiltere’de 110 yıllık tecrübe ve 6 Sigma ile üretilen, yüzde 109’a varan enerji verimliliğine sahip olan LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi ve İngiltere iş dünyasının en prestijli ödülü “The Queen’s Award” sahibi duvar tipi yoğuşmalı kazan EVOMAX, Türk tüketicisinin ve inşaat sahiplerinin çok sevdiği ürünlerimizden. IMAX XTRA EL yer tipi yoğuşmalı kazan serimiz ise yüksek kapasite özelliği ile merkezi ısıtma sistemler portföyümüzü tamamlayıcı bir ürün.

İyi ve kötü günde bayi ve satış noktalarının yanındayız. Hızlı genişlememizin temelinde bayilerimiz ile kurduğumuz istikrarlı, güvene dayalı ilişki anlayışımız var. Henüz Termo Teknik ile çalışmaya başlamamış olan katılımcıları bizimle çalışmaya ve uzun süreli, kârlı işbirliğinden yararlanmaya davet ediyorum”.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)