BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTenise para koydu, şampiyon arıyor----

Tenise para koydu, şampiyon arıyor

Tenise para koydu, şampiyon arıyor
01 Ağustos 2015 - 09:31 www.finansgundem.com

TEB Genel Müdürü Leblebici, Güneydoğu dahil Türkiye’de turnuvalara büyük ilgi olduğunu belirterek “Türkiye’den şampiyon istiyoruz” dedi

TEB BNP Paribas İstanbul Cup’a beş yıldır sponsorluk yapan TEB’in gerçekleştirdiği aktiviteler sonucunda Teniste lisanlı oyuncu sayısı 4 yılda yüzde 100 artış gösterdi. TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, 2011’de 16 bin olan lisanslı tenisçi sayısının 32.777’ye ulaştığını söyledi.
Tenisin tatlı bir rekabet içerdiğini, insanları kendi içine çekerek akıl konsantrasyon açısından etkilediğini söyleyen Leblebici, tenisi desteklemeye devam edeceklerini vurguladı.

Lisans patlaması
Ümit Leblebici, “Tenis çok hızlı oynanan, dikkat ve konsantrasyon isteyen bir spor. Her toplumda karşılığını buluyor. Biz müşterilerimiz, çalışanlarımız, ortaklarımız için iyi bir banka olmayı hedefliyoruz. Tenise verdiğimiz destekte beşinci yılı geride bıraktık. Federasyon ile yaptığımız işbirliği sonucunda lisanslı oyuncu sayısı yüzde 100 arttı. 81 ilde tenis turnuvaları düzenliyoruz. Çok büyük ilgi var. Doğu ve Güneydoğu illerinden büyük ilgi var. Hedefimiz dünya birincileri çıkarmak” dedi.

SOKAKTA AVM’DE  HER YERDE TENİS
Tenis Federasyonu ile başlatılan sosyal sorumluluk projesi Sokak Tenisi ile ülke genelinde tenise olan ilgiyi artırmak istediklerini söyleyen Leblebici, “Tenisi sadece televizyondan izlenen bir spor olmaktan çıkarmak, zengin sporu algısını kırarak halka daha yakın bir spor haline getirmek amacıyla 3 yıldan bu yana TTF ile birlikte TEB Sokak Tenisi’ni düzenliyoruz” dedi.
Ümit Leblebici, şöyle konuştu:
“Türkiye genelinde doğudan batıya 81 ilimizin sokaklarını, meydanlarını, AVM’lerini birer korta dönüştürerek halkın ilgisini tenise çekiyoruz.
Sokak Tenisi etkinliklerinde, başta gençler olmak üzere 7’den 70’e birçok kişi ilk kez eline raket alarak tenis oynuyor. Bu yıl Batman, Gaziantep, Ankara ve İstanbul Eminönü Meydanı’nda Sokak Tenisi etkinlikleri düzenledik.
TEB BNP Paribas İstanbul Cup kapsamında, turnuvanın onur konuğu efsane tenisçi Monica Seles’in katılımıyla düzenlenen TEB Sokak Tenisi, Eminönü Meydanı’nda yapıldı.”

‘DOĞU’DA BÜYÜK İLGİ VAR’
Tenisi tüm toplumlarda özel bir yeri olan spor olarak değerlendiren TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, “Tenis Türkiye’nin bütün renklerine yanıt veriyor. Niyetimiz bu spora destek vererek iyi bir şeyler yapmak” diye konuştu.
Leblebici, “Tenis tatlı bir rekabetin olduğu, potansiyeli yüksek bir spor. Batman’da bir turnuvaya sponsor olduk. Çok büyük bir ilgi ile karşılaştık.
TTF ve Garanti Koza ile çok iyi bir işbirliğimiz var. Bunu devam ettirmek ve buradan bir dünya birinciliği çıkarmak istiyoruz. Hedefimiz bu” dedi.
Tenisi sokakta da sevdirmek için istediklerini söyleyen Leblebici, hedef yaş grubunun 5 ile 15 yaş olduğunu söyledi.

EN YAYGIN SPORLARDAN BİRİ
TEB kurumsal iletişim biriminin verdiği bilgiye göre finans kurumları, dünyada sponsorluk harcamalarının yüzde 52’sini spora yapıyor. Genel spor sponsorluklarının yüzde 20’sine yakın bölümü finans endüstrisi tarafından gerçekleştiriliyor.
Tenis dünyada en yaygın 5 spordan biri. 6 kıtada 200 ülkede yaklaşık 100 milyon kişi aktif olarak tenis oynuyor. Avrupa’da ise bu rakam 26 milyon.  Global anlamda tenisin en büyük destekçisi ise TEB’in ortağı BNP Paribas. 42 yıldan bu yana tenise destek veriyor. Kadife Şahin / Milliyet 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gerçek03 Ağustos 2015 17:18

    yanlış yapmış.parayı ticaret ve sanayiye kredi olarak verecekti.bir süre sonra kaç yüz kişiyi çıkardığını duyarız.