BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTEGEP 8. Eğitim ve Gelişim Zirvesi: Çarpışma----

TEGEP 8. Eğitim ve Gelişim Zirvesi: Çarpışma

TEGEP 8. Eğitim ve Gelişim Zirvesi: Çarpışma
18 Ekim 2018 - 13:52 www.finansgundem.com

Baş döndürücü bir değişim ve dönüşümün içindeyiz. Gelecek bir taraftan bizi büyülerken, diğer taraftan da ürkütüyor. Öğrenme yeniden tanımlanıyor. Uzmanlar 24-25 Ekim’deki zirvede tartışıyor..

Yaşadığımız yüzyıl teknoloji ve insanın sıkça karşı karşıya geldiği, çarpıştığı ve iç içe geçtiği bir dönem. Çarpışmalar hem yıkımları hem de doğumları beraberinde getiriyor. Baş döndürücü bir değişim ve dönüşümün içindeyiz. Gelecek bir taraftan bizi büyülerken, diğer taraftan da ürkütüyor. Bu duygular bizi yeniden konumlanmaya, değişmeye ve gelişmeye zorluyor. Öğrenme yeniden tanımlanıyor. Rol ve sorumluluklarımız her gün değişiyor.

Teknoloji ve dijitalleşme büyük bir hızla hayatımızın her alanına nüfuz ederken bir yandan zindelik, dayanıklılık ve yavaşlama kavramlarını konuşuyoruz. Sürekli değişimin yarattığı hız ve karmaşa, bizi her alanda daha çevik ve sade olmaya itiyor. Yapay zeka ve robot teknolojisi tüm iş yapış şeklimizi değiştirmeye adayken işte anlam arayışımız güçlü bir şekilde devam ediyor.

TEGEP 8. Eğitim ve Gelişim Zirvesi, işte tüm bu çarpışmaların getirdiklerini, öğrenme ve gelişim dünyamıza ve biz profesyonellere yansımalarını masaya yatıracak. Konu uzmanlarının, farklı kurumlardan yüzlerce öğrenme ve gelişim profesyonelinin katılımıyla gerçekleşecek onlarca oturumla çarpışmaları tüm çeşitliliği ve zenginliğiyle önümüze serecek.

TEGEP kurulduğu günden bugüne eğitim ve gelişim alanında; her düzeyden paydaşı yakından ilgilendiren çalışmalar yürütüyor, çıktılar sunuyor ve etkinlikler/organizasyonlar gerçekleştirerek bu alandaki profesyonelleri bir araya getiriyor. Bu organizasyonların en geniş katılımlı ve kapsayıcı olanı ise, TEGEP’in kuruluşundan bu yana her yıl gerçekleştirdiği, TEGEP Eğitim ve Gelişim Zirvesi.

2018 Yılı Ekim ayında sekizincisi gerçekleştirilecek olan Zirve’de, her yıl farklı bir tema çerçevesinde, eğitim gelişim alanına dair pek çok konunun ele alındığı, geniş kapsamlı ve zengin bir içerik sunuluyor. Son üç yıldır ise iki günlük bir program akışı ile katılımcılarını ağırlayan Zirve; kurumsal eğitim ve gelişim alanında gerçekleştirilen en geniş katılımlı organizasyon olarak önemli bir network ortamı da sunuyor.

Bugüne kadar gerçekleştirdiği zirvelerle 3000’in üzerinde katılımcıyı ağırlayan TEGEP, bu zirveler vasıtasıyla pek çok firmaya, ürün ve hizmetlerini seçkin bir hedef kitleyle buluşturma fırsatı sağlayan bir etkinlik ortamı ve sponsorluk alanı imkanı da sunuyor. TEGEP Eğitim ve Gelişim Zirvesi bu yıl sekizinci kez, Fenerbahçe Divan Faruk Ilgaz Tesisleri'nde 24-25 Ekim 2018 tarihinde, "Çarpışma" teması ile gerçekleşecek

KAYIT, PROGRAM VE KONUŞMACILAR İÇİN http://www.egitimvegelisimzirvesi.com LİNKİNİ TIKLAYIN

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)