BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB'e ödül yağmuru----

TEB'e ödül yağmuru

TEB'e ödül yağmuru
12 Ağustos 2013 - 15:07 www.finansgundem.com

TEB’e Internet ve Mobil Bankacılık alanında iki uluslararası ödül birden verildi

Dünyada bir ilk olan ‘ATM’den QR kodla kartsız para çekme’ ve yine Türkiye’de bir ilk olan ‘çizerek PIN girme’ özellikleriyle müşterilerinin beğenisini kazanan Türk Ekonomi Bankası’nın (TEB) mobil bankacılık uygulaması CEPTETEB, uluslararası arenada iki ödül kazandı.
CEPTETEB, BNP Paribas üst yönetimi tarafından 80’den fazla ülkeden farklı grup şirketlerine ait inovasyonların değerlendirildiği yarışmada yılın en iyi inovasyonu seçildi. TEB Kurumsal Internet Şubesi ise Global Finance yarışmasında ‘Avrupa’nın Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Kurumsal Internet Bankası’ ödülüne layık görüldü. 
TEB Alternatif Dağıtım Kanalları Direktörü Deniz Devrim Cengiz, BNP Paribas ve Global Finance tarafından verilen bu ödüllerin, hem TEB’in hem de Türk bankacılık sektörünün geldiği noktayı göstermesi açısından önemli olduğunu belirtti. Müşterilerin beğenisini kazanan CEPTETEB’in yoğun olarak kullanıldığını söyleyen Cengiz, mobil bankacılık alanında yakaladıkları başarıların temelinde, müşterilerini dinleyerek onların istekleri ışığında geliştirme ve yenilikler yapmalarının bulunduğunu ifade etti.
CEPTETEB kullanıcı sayısı iki katına çıktı
Türkiye Bankalar Birliği (TBB) tarafından açıklanan rapora göre; Türkiye’de Internet bankacılığı yılın ilk yarısında %8,5 büyüyerek 11,4 milyona ulaşırken, mobil bankacılık aktif müşteri sayısı ise %44 büyüme ile 2 milyonu aştı.  Aynı dönemde TEB Internet bankacılığı %19, CEPTETEB mobil bankacılık uygulaması ise %98’lik büyüme kaydetti.
Yenilikçi çözümleri ve kolay kullanımı ile müşterilerine farklı bir bankacılık deneyimi sunmayı hedefleyen CEPTETEB’ ile, TEB müşterileri bankacılık işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyor. Bugüne kadar 300 bin kez indirilen CEPTETEB ile birlikte TEB, mobil bankacılık müşteri sayısını 2013’in ilk yarısında %98 oranında artırarak sektöre göre iki kat hızlı büyüdü.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)