BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB'den eczacılara özel fırsatlar----

TEB'den eczacılara özel fırsatlar

TEB'den eczacılara özel fırsatlar
15 Mayıs 2017 - 14:34 www.finansgundem.com

Türk Ekonomi Bankası (TEB), 14 Mayıs Bilimsel Eczacılık Günü dolayısıyla 15-31 Mayıs tarihleri arasında eczacılara özel fırsatlar sunuyor.

Farklı meslek gruplarındaki müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun özel ürün ve hizmetler geliştiren Türk Ekonomi Bankası (TEB), 14 Mayıs Bilimsel Eczacılık Günü dolayısıyla 15-31 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak avantajlar sunuyor.

TEB’in sunduğu özel fırsatlar kapsamında kefil ve teminat olmadan 50 bin TL’ye kadar yüksek limitli ihtiyaç kredisine başvurabilecek olan eczacılara ayrıca %1,40+BSMV ertesi gün veya 47 gün blokeli çalışma koşulu ile özel POS oranı sunuluyor.

Diledikleri zaman para çekip yatırmaya imkan tanıyan Marifetli Hesap ve Fırsat Hesap ile eczacılar, birikimlerini günlük olarak değerlendirme ve ücretsiz EFT/havale gibi avantajlardan faydalanabiliyor.

TEB’in ayrıcalıklı kredi kartlarına sahip olan eczacılar, kampanya tarihleri arasında TEB Bonus Business Card veya TEB Patron Kart ile yaptıkları ecza deposu ve kozmetik alışverişlerinde 100 TL’ye kadar %10 ekstra bonus imkanından yararlanabiliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)