BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB Tedarikçi Günleri’nin yedincisi gerçekleşti----

TEB Tedarikçi Günleri’nin yedincisi gerçekleşti

TEB Tedarikçi Günleri’nin yedincisi gerçekleşti
29 Mayıs 2017 - 14:09 www.finansgundem.com

TEB bu sene yedincisini düzenlediği Tedarikçi Günleri Ödül Töreni'nde 11 tedarikçisine ödül verdi

Türk Ekonomi Bankası (TEB), bu sene yedincisini düzenlediği TEB Tedarikçi Günleri kapsamında, başarılı iş birliklerine imza attığı 11 tedarikçisine ödül verdi. TEB Tedarikçi Günleri Ödül Töreni’nde İç Müşteri Kategorisi, Dış Müşteri Kategorisi ve Jüri Özel Ödülü olmak üzere toplam 3 kategoride dağıtılan ödüller, TEB Bankacılık Operasyonları ve Destek Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Kubilay Güler, TEB Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Aşkın Dolaştır ve TEB Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Cer tarafından sahiplerine verildi.

Gelenekselleşen TEB Tedarikçi Günleri’ne özel ödüller, bu sene yedinci kez sahiplerini buldu. Tedarikçi değerlendirme süreçlerinin ardından, İç Müşteri, Dış Müşteri ve Jüri Özel Ödülü olmak üzere 3 farklı kategoride ödüller sahipleriyle buluştu. 24 Mayıs Çarşamba günü Sheraton Grand Istanbul Ataşehir’de gerçekleşen etkinlik, TEB Tedarik Direktörü Arda Polat’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Bu sene yedincisini gerçekleştirdikleri TEB Tedarikçi Günleri’nin açılış konuşmasını yapan Arda Polat, katılımcılarla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “TEB Tedarikçi Günleri ile çözüm ortağı olarak gördüğümüz tedarikçilerimizin bankamızdaki ve dünyadaki gelişmeler doğrultusunda farkındalığını artırmayı hedefliyoruz. Tedarikçilerimizden aldığımız geri bildirimleri de dikkate alarak oluşturduğumuz Tedarikçi Günleri’nde, tedarikçilerimizin bu organizasyonu sadece bir etkinlik olarak değil eğitici bir platform olarak gördüklerini ifade etmelerinden memnuniyet duyuyoruz” dedi. Polat konuşmasında, bu doğrultuda sıcak gündem olan siber risk ve Endüstri 4.0’ın günden güne artan önemine de vurgu yaptı.

Açılış konuşmasının ardından etkinlik, TEB Bireysel ve Yıldız Bankacılık Yatırım Yönetim Müdürü İlker Göktaş’ın “Güncel Piyasalar” sunumu ile devam etti. Sunum sonrasında, MARSH Sigorta ve Reasürans Brokerlığı A.Ş. Türkiye Genel Müdürü Hakan Kayganacı, Lostar Bilgi Güvenliği A.Ş. Genel Müdürü Murat Lostar ve TEB Bilgi Güvenligi, Kalite ve Süreç Yönetimi Direktörü Gülden Yüncüoğlu’nun panelist olarak yer aldığı “Siber Risk” konulu Tedarik Yönetimi Paneli gerçekleştirildi ve panelde siber risklerden nasıl korunulabileceği tartışıldı.

Panelin ardından Prof. Dr. Emre Alkin “Bize bir şey olmaz, çünkü…” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Endüstri 4.0’a geçişle birlikte artık hayatın her alanının dijitalleştiğini söyleyen Alkin, artan siber risklere karşı da şirketlerin önlem alması gerektiğine dikkat çekti. Konuşmasında Türkiye ekonomisine dair bilgi veren Alkin, dünya ekonomisinin değişen dinamikleri hakkında da görüşlerini aktardı.

Ödüller 7. kez dağıtıldı

Sunumların ardından, TEB Bankacılık Operasyonları ve Destek Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Kubilay Güler’in konuşması ile ödül törenine geçildi. Ödüller, TEB Bankacılık Operasyonları ve Destek Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Kubilay Güler, TEB Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Aşkın Dolaştır ve TEB Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Cer tarafından sahiplerine takdim edildi. Etkinlik, tören sonrasında gerçekleştirilen kokteyl ile son buldu.

TEB, kalite, fiyat, lojistik, iletişim, bilgi güvenliği ana başlıkları altında yer alan sorular ile tedarikçilerini değerlendirmeye tabi tutuyor ve böylece tedarikçinin ilgili sene performans notu belirleniyor. Aday tedarikçi listeleri performans notlarıyla birlikte ön jüri değerlendirmesi sonrasında jürinin kararına sunuluyor. Bu yılki değerlendirme çerçevesinde jüri üyeleri, 11 tedarikçiyi ödüle layık gördü. Ödüller tedarikçilere harf sırasına göre takdim edilmiş olup kategori içlerinde herhangi bir öncelik sıralaması bulunmuyor.

TEB Tedarikçi Ödülleri:

İç Müşteri Kategorisi Ödülü

NATEK BİLİŞİM BİLGİSAYAR EĞİTİM DANIŞMANLIK YAZILIM TİC. SAN. A.Ş.
NOTEN TURİZM VE ORGANİZASYON TİC. LTD. ŞTİ.
SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş.

Dış Müşteri Kategorisi Ödülü

AUSTRİA CARD TURKEY KART OPERASYONLARI A.Ş.
ELAPRO AJANS YAPIM REKLAM ORG. TİC. LTD. ŞTİ.
GOFOR YÖNETİM GELİŞİM DANIŞMANLIĞI LTD. ŞTİ.
PLASTİKKART AKILLI KART İLETİŞİM SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.

Jüri Özel Ödülü

BANTAŞ NAKİT VE KIYMETLİ MAL TAŞIMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş.
BKY REKLAMCILIK ELEKTRİK İNŞAAT TURİZM NAKLİYAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
İPOTEKA GAYRİMENKUL YATIRIM DANIŞMANLIK A.Ş.
PROTEM ELEKTRONİK MAKİNA SAN.VE TİC. A.Ş.

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)