BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB Müşteri Etkileşim Merkezi’ne ‘Altın Madalya’ ----

TEB Müşteri Etkileşim Merkezi’ne ‘Altın Madalya’

TEB Müşteri Etkileşim Merkezi’ne ‘Altın Madalya’
27 Haziran 2017 - 13:05 www.finansgundem.com

TEB, Müşteri Etkileşim Merkezi ile çağrı merkezi sektörünün en iyilerinin ödüllendirildiği Contact Center World Awards tarafından "Altın Madalya" ile ödüllendirildi

Türk Ekonomi Bankası (TEB), Müşteri Etkileşim Merkezi ile çağrı merkezi sektörünün en iyilerinin ödüllendirildiği Contact Center World Awards tarafından "En İyi Teknoloji İnovasyonu" kategorisinde "Altın Madalya" ödülüne layık görüldü. 

TEB açıklamasına göre banka, yenilikçi ürün ve hizmetleriyle uluslararası alanda ödüllendirilmeye devam ediyor. TEB Müşteri Etkileşim Merkezi ile sesli yönlendirme, sesli imza, self servis fonksiyonlarının artırılması, ve konuşma analitiği gibi uygulamalarıyla müşteri deneyiminde fark yaratan TEB, çağrı merkezi alanında dünyanın en iyilerinin ödüllendirildiği Contact Center World Awards tarafından "En İyi Teknoloji İnovasyonu" kategorisinde "Altın Madalya" ödülüne layık görüldü. 

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, "Sektör için büyük önem taşıyan Contact Center World Awards tarafından ödüllendirilmekten mutluluk duyuyoruz. Bu yıl, müşteri odaklı hizmet anlayışımız ve inovatif yaklaşımımızla ‘En İyi Teknoloji İnovasyonu' kategorisinde ‘Altın Madalya’ almaya hak kazandık. Önümüzdeki dönemde de bu alandaki çalışmalarımızla müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz." değerlendirmesini yaptı.

TEB Müşteri Etkileşimi Merkezi müşteri deneyiminde mükemmelliği hedefliyor 

Açıklamada verilen bilgilere göre, TEB Müşteri Etkileşim Merkezi yılda 20 milyonun üzerinde kontağı, 10 farklı kanalla yönetirken aynı zamanda ilk kontakta çözüm ve verimlilik çalışmaları yapıyor. Bu çalışmaları yaparken müşteri deneyiminde mükemmelliğe önem vererek müşterilerin almış oldukları hizmeti başkalarına tavsiye edecek kadar memnun ayrılmasını amaçlıyor. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)